Masterclasses mavo, havo en vwo

Venster Acties

Masterclasses mavo, havo en vwo

Op beide dagen worden 5 verschillende Masterclasses aangeboden: Maak je keuze

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Noorderdreef 175 175 Noorderdreef 2152 AC Nieuw-Vennep Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Op 1 en 8 februari zijn er nog 5 verschillende Masterclasses voor mavo, havo en vwo. Maak je keuze en meld je aan!

Masterclass Informatiekunde (mavo): Ben jij een leerling die graag en veel wil werken met de computer? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou. Maar wat gaan we dan doen?

  • Jij krijgt een korte voorlichting over het vak.
  • Jij gaat een opdracht maken met de computer.
  • Jij gaat aan de slag met speciale programma's op de computer.
  • Jij kunt vragen stellen aan de leerlingen van de mavo die je helpen.
  • Op de mavo van het HVC kun je dit vak kiezen tot en met de vierde klas. En heel bijzonder: je kunt het vak uiteindelijk ook kiezen als een echt examenvak!

Masterclass Sport & Bewegen (mavo): Leerlingen die graag en veel willen sporten en bewegen kunnen in de mavo-brugklas en de tweede klas kiezen voor de Sportklas. Je kunt daarna zelfs in de derde en vierde klas het vak LO2 kiezen als examenvak!

In de sportklas krijg je 2 extra sportlessen per week, waarin je verschillende sportactiviteiten gaat ondernemen. Je hoeft hiervoor geen heel goede sporter te zijn! Maar wel dat je het fijn vindt om extra bezig te zijn met bewegen.

Wil je nu alvast eens meemaken hoe dat is? Schrijf je dan in voor de masterclass Sport & Bewegen!

Masterclass Ondernemen (havo en vwo)

In iedereen schuilt wel een ondernemer. Heb jij wel eens klusjes gedaan voor geld? Op de rommelmarkt gestaan of bijvoorbeeld armbandjes gemaakt om te verkopen? Dan geldt dit dus ook voor jou!

Kom naar de masterclass op 1 of 8 februari en leer meer over ondernemen. Wie weet start jij straks wel een eigen bedrijf of word je influencer op YouTube.

Masterclass Wetenschap (havo en vwo)

Weet jij het verschil tussen echt en fake news? Of zou je wel eens willen onderzoeken of Sinterklaas en de Kerstman eigenlijk dezelfde persoon zijn? En wie doen het beter op school? De jongens of de meisjes?

Als jij onderzoeken interessant vindt, kom dan naar de masterclass Wetenschap op 1 of 8 februari. Misschien bedenk jij straks wel een toffe manier om energie op te wekken!

Masterclass Cambridge Course (havo/vwo)

Als je wilt uitblinken in de Engelse taal of later wilt studeren in het buitenland, dan is de Cambridge Course iets voor jou! Op het HVC wordt er in de lessen Cambridge Engels gesproken door jou, je klasgenoten en de docent. Dat lijkt in het begin spannend, maar dit went super snel!

Wil jij dit zelf ervaren? Kom dan naar de masterclass Cambridge op 1 of 8 februari!