Gratis

Masterclasses Someren

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kanaalstraat 14

14 Kanaalstraat

5711 EJ Someren

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Masterclasses VMBO - Varendonck College Someren

Over dit evenement

Geachte ouders, beste leerling,

Via deze pagina kunt u uw zoon of dochter inschrijven voor de Online Masterclasses voor het leerniveau vmbo. Met deze programma’s bieden wij leerlingen met een vmbo-perspectief extra en uitdagende leerstof aan in verschillende vakgebieden. Dit is een uitgelezen kans om te zien hoe een les op ons voortgezet onderwijs wordt gegeven.

Door de coronamaatregelen kunnen wij de Masterclasses niet op school organiseren, maar vinden deze Online plaats. Zo krijgen alle basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 toch de kans om nu al deel te nemen aan een super leuke en interessante les. De leerlingen kunnen zich inschrijven voor één masterclass.

Als u klikt op registreren wordt kort uitgelegd wat iedere masterclass inhoudt.

De masterclasses vinden plaats op woensdagmiddag 3 maart van 14.30 tot 15.30 uur. U ontvangt één dag voor de Online Masterclass de juiste weblink waarmee uw zoon/dochter de les kan volgen.

U kunt zich inschrijven door te klikken op de knop registreer en te kiezen voor een masterclass. Zit een workshop al vol, maar wilt u deze graag volgen? Mail dan naar: c.meuter@varendonck.nl. We nemen dan contact met u op.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kanaalstraat 14

14 Kanaalstraat

5711 EJ Someren

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen