€ 22,16 – € 77,36

Masters of Comedy 7-12

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masters of Comedy is back!

De beste comedians verzameld om jou een hilarische avond te bezorgen, dat is Masters of Comedy! Geen glimlach, maar een schaterlach. Een programma waardoor je omrolt van het lachen en aan het einde van de avond met spierpijn in je buik de deur uit gaat. Masters of Comedy in Villa Thalia op zaterdag 7 december 2019!

De tweede editie van Masters of Comedy in Villa Thalia en de mannen die je aan het lachen maken zijn: Jeffrey Spalburg, Sidney Schmeltz, Hassan El Rahaui en MC Bob Maclaren.

Adres:
Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EE ROTTERDAM

Groepen:
Wilt u reserveren voor een groep? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, reünie, jubileum of verjaardag? Neem contact op met Beatrijs via: 010-2142547 of reserveringen@sfeerhoreca.nl.

Bereikbaarheid:
Villa Thalia is gelegen naast parkeergarage Interparking op de Kruiskade. Reis je met het openbaar vervoer? Uitstappen bij metrohalte Stadhuis of tramhalte Weena. Villa Thalia ligt op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal station.

Overig:
- Deuren open om 19.15 uur;
- Masters of Comedy beleef je tussen 20.00 en 22.15 uur. Vanaf 22.15 uur ben je van harte welkom om door te feesten in Club Villa Thalia;
- Er wordt uitsluitend alcohol geschonken aan personen vanaf 18 jaar en ouder.

Disclaimer:
Villa Thalia maakt foto’s voor promotiedoeleinden. Sta jij op de foto, maar wil je dit niet? Stuur een e-mail naar pr@sfeerhoreca.nl. Vermeld de datum waarop de foto gemaakt is, de locatie en voeg een kopie van de foto toe. Je foto wordt direct verwijderd.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen