Mata Hari (18+) (burlesque dans)

Venster Acties

Mata Hari (18+) (burlesque dans)

Dineke Faas vertelt en danst passages uit het mysterieuze leven van Mata Hari, exotisch danseres en (mogelijk) spionne ten tijde van WO I.

Door Mevrouw Boon

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 16 dec. 2023 21:15 - 22:00 CET

Locatie

Mevrouw Boon Dorpsstraat 60 2841 BK Moordrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

>>> Let op: wil je tickets bestellen met je telefoon, schakel dan eerst ‘blokkeer pop-ups’ uit in je browser-instellingen. <<<

***

Theatermaakster en burlesque-danseres Dineke Faas vertelt en danst passages uit het mysterieuze leven van Mata Hari, exotisch danseres en (mogelijk) spionne ten tijde van WO I. Deze sfeervolle voorstelling is een perfect cultureel uitje in de aanloop naar Kerst.

***

Deze voorstelling (lengte: 45 minuten) wordt voor maximaal 15 personen gespeeld in het sfeervolle en intieme huiskamertheater van kunstgalerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60), een bijzondere beleving waarbij je - naast het bijwonen van de voorstelling - de eigenzinnige en kleurrijke kunst in de mini-galerie kunt bekijken.

***

Dit programmaonderdeel van Mevrouw Boon kwam tot stand met financiële steun van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas.

Over de organisator

Georganiseerd door
Mevrouw Boon

Mini-galerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60) biedt podiumkunstenaars de mogelijkheid om nieuwe dingen uit te proberen voor een klein publiek. Schuif gezellig aan en koop nu je tickets voor een van de intieme voorstellingen in het sfeervolle huiskamertheater van Mevrouw Boon en stimuleer talent!