Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

materials xl | water

bkkc | brabants kenniscentrum kunst en cultuur

Woensdag 25 oktober 2017 van 10:00 tot 14:00 (CEST)

materials xl | water

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
toegang 26 okt. 2017 € 15,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel materials xl | water

Evenementgegevens

Tijdens de Dutch Design Week (DDW) organiseert bkkc haar lezingprogramma. Het doel is waardevolle ontmoetingen, goede ideeën en goede energie te stimuleren. bkkc organiseert dit programma onder de titel Materials XL. Een dag die in het teken staat van 1 materiaal waar verschillende geselecteerde partijen hun werkwijze en visie toelichten.

In 2012 presenteerden we het eerste XL-programma, toen in het teken van licht. Nu, 6 edities later, staat het programma in het teken van thema water. Het is een afwisseling van traditionele lezingen en pecha cucha presentaties.

Na afloop is er de mogelijkheid in gesprek te gaan met de pecha cucha  sprekers tijdens de netwerklunch. De aanwezigen van het programma komen naar verwachting uit een even breed spectrum als de sprekers. We verwachten dat er veel creatieve professionals aanwezig zullen zijn evenals verschillende bedrijven die met het thema werken, op zoek zijn naar innovatieve oplossingen, of geïnteresseerd zijn in het onderzoek naar nieuwe vormen van imagoverbetering.


Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


het Ketelhuis
Ketelhuisplein 1
5617 AE Eindhoven
Nederland

Woensdag 25 oktober 2017 van 10:00 tot 14:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

bkkc | brabants kenniscentrum kunst en cultuur

bkkc is het brabants kenniscentrum kunst en cultuur. Een onafhankelijk platform waar zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid bij elkaar komen. Met overtuiging bouwen we mee aan een sterke culturele infrastructuur voor Noord-Brabant. Want wij geloven in kunst en cultuur. We zien dat een bruisend cultureel klimaat profiel geeft aan onze provincie. Dat het een vliegwiel is voor economische groei en sociale aantrekkingskracht. Tastbare resultaten waarmee we de waarde van kunst en cultuur zichtbaar maken.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.