€ 57,56 – € 90,75

MBQ ZATERDAGOCHTEND WORKSHOP: HELDERHEID VOOR ONDERNEMERS

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Speeldoos

Rembrandtlaan 35

3741 TA Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welke vraag heb je jezelf nog niet gesteld?

Ontdek de antwoorden en kom dichter bij je doorbraak naar meer of nieuw succes!

Je bent recent of al een aantal jaren geleden begonnen met je eigen onderneming, inmiddels al mogelijk een aantal medewerkers en toch is het ieder jaar weer spannend om in de plus te komen. Je wilt verbetering en verandering, maar hoe en waar te beginnen?

Doorbraak creëren met verheldering en opruimen

Mijn ervaring is dat het ontdekken van de juiste vragen je dichter bij jouw doorbraak brengen. Helderheid verkrijgen door goede vragen. In deze workshop neem ik je mee op reis door je bedrijf middels een model en lopen we een hele reeks vragen langs. In de ruimte die hierdoor ontstaat ontdek je misschien wel jouw verhelderende en doorbraak creërende antwoorden op deze vragen. Ga je mee op deze ontdekkingstocht?

Gedurende deze ochtend workshop werk je aan een veranderplan in het MBQ Werkboek dat je aan het begin ontvangt. Vaak ook een opruimplan, want in de praktijk blijkt dat opruimen van remmende zaken sneller tot verbetering leiden dan hele grote nieuwe dingen opzetten. Kortom, doe je zelf deze workshop cadeau en neem deel.

Betalen van deze workshop kan via ideal - creditcard maar ook per factuur - zie betalingsopties.

Helderheid verkrijgen?

In deze zoektocht krijg je de ruimte om tot nieuwe inzichten te komen. Hierdoor krijg je voor jezelf helder wat je doel en ambitie is, welke stappen daar bij horen en wat er nog op te ruimen is om echt tot realisatie te komen.

Vaak geeft de Nederlands taal ook aanwijzingen van wijsheden die al in het vroege verleden helder waren. Zo is een ander woord voor helderheid ook 'klaarheid'. Met het woord 'klaar' er in. Zo kun je dit uitleggen dat als het eenmaal helder voor je is geworden het echte creëren gedaan is. Ook helderheid verkrijgen en deelnemen aan deze workshop?

Na afloop van deze dag bestaat er de mogelijkheid om indien je dat wilt verdere actieve begeleiding af te spreken om je zo verder op weg te helpen naar je doorbraak. Of het nu opruimen is van tegenslagen of verder bouwen aan zaken die net even dat zetje nodig hebben. Alles is mogelijk. Veel begint gewoon bij jezelf!

O.a. in het programma:

Waar sta je? Wat gaat er goed? Wat kan anders en beter? Wat wil je niet meer? Wat heb je verzameld? Waar wil je afscheid van nemen? Wat is jouw rol in het geheel?

Waar wil je naar toe? Wat is je echte grote plan? Welke stappen zijn hier voor nodig? Welke lessen heb je geleerd? Wat ga je nu echt anders doen? Wat is er op te ruimen? Welke vraag had je jezelf nog niet gesteld? Ben je al achter de vraag die aan deze vraag vooraf gaat? Je grote energiegevende motiverende vraag?

Aan het eind van deze workshop heb je een plan, jouw persoonlijke plan van aanpak.

Wil je meer weten over het programma en de onderwerpen? Wil je me persoonlijk vragen of deze workshop voor jou is? Stuur me dan een bericht via contact@praktijkzaken.nl

De locatie in Baarn , het theater De Speeldoos, is ook uitnodigend om met elkaar aan de slag te gaan.

Ik verheug me er op je te ontmoeten.

Liever een factuur via ander systeem?
Mail me op contact@praktijkzaken.nl voor het reserveren van je stoel!

Met hartelijke groet,

Edwin M.R. Middelkoop, MBA
MBQ Business coach

Praktijkzaken - MBQ Businesscoaching

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater de Speeldoos

Rembrandtlaan 35

3741 TA Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen