Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Colour Kitchen

Pr. Christinalaan 1

3554 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Inspirerend congres over talentmanagement

Over dit evenement

Mensen maken succesvolle organisaties en goed talentmanagement is nodig om hun kwaliteiten en ontwikkelingsgebieden te ontdekken. Laat je inspireren om het potentieel van jouw organisatie en de mensen die er werken te bereiken!

Dit congres is voor iedereen die verdieping, nieuwe inzichten en praktische handvatten zoekt rond het thema talenten in organisaties. Of je nu klant bent van The Myers-Briggs Company of niet, je bent van harte welkom.

Keynote sprekers

Lidewey van der Sluis: Talentmanagement in relationeel perspectief

In deze lezing leer je over talentontwikkeling als contextueel en relationeel concept. Het optimaal benutten en ontwikkelen van zowel mensen als hun kwaliteiten kunnen mensen alleen sámen. Je krijgt handvatten mee om mensen, teams, en organisaties te laten bloeien en bruisen.

Vanuit een talent- en bedrijfskundige benadering begeleidt Lidewey leidinggevenden en werkgevers. De combinatie van haar wetenschappelijk kennis over talent- en loopbaanontwikkeling en haar authentieke denk- en presentatiestijl staat zij garant voor een interactieve sessie vol nieuwe inzichten en bevlogenheid.

Angela Gunn: MBTI in organisaties (Engels)

Angela geeft antwoord op de vraag hoe je MBTI integreert in organisaties op een dieper liggende laag. Vertrekkend vanuit haar jarenlange ervaring en expertise geeft ze een antwoord op deze en andere vragen. Daarnaast deelt ze verschillende voorbeelden en tips om de MBTI veel verder te brengen dan alleen het weten van je type.

In de rol van Hoofd L&D/OD heeft Angela voor verschillende multinationals gewerkt (Philips, NXP, DLL, VodafoneZiggo). Hier integreerde zij succesvol de MBTI en andere instrumenten voor individuele en leiderschapsontwikkeling, coaching, talent management en cultuurvraagstukken. Jou inspireren om hetzelfde te kunnen doen is haar doel tijdens deze sessie.

Inspiratieworkshops

Het middagprogramma bestaat uit diverse inspiratieworkshops die verzorgd worden door onze ervaren trainers en organisatiepsychologen, waaronder Mayke Goossens, Eileen Koenraad, Claudia Geene, en Sophie Rutgers. Thema's als werkgeluk, veerkracht en verandering in organisaties komen aan bod. Het volledige overzicht van alle workshops volgt later.

De dag wordt afgesloten met een verrassingact én netwerkborrel

Waarom je deze dag niet mag missen:

  • Inspirerende keynotes en sprekers
  • Keuze uit 2 inspiratieworkshops
  • Ga met verdiepende, nieuwe inzichten naar huis
  • Ontmoet experts, vakgenoten en MBTI-professionals
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Colour Kitchen

Pr. Christinalaan 1

3554 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen