Meaningful Growth Organization 3-daagse

Venster Acties

Meaningful Growth Organization 3-daagse

Wil je als organisatie ook winst voor de wereld opleveren? Dan is het tijd voor betekenisvolle groei. Maak kennis met MGO.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Huis Leyduin 1 2e Leijweg 2114 BG Vogelenzang Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 9 uren
  • eTicket voor mobiel

HET IS TIJD VOOR OPTIMISME

Meer dan ooit willen we in balans zijn met de wereld en kiezen we echt voor duurzame vernieuwing. Met oog voor welzijn, welvaart en welbevinden van alle betrokkenen.

Betekenisvolle groei gaat niet over meer; het gaat over beter. Het vraagt om een nieuwe vorm waarin we samen organiseren en creëren.

Herken je je als organisatie met of zonder financieel winstoogmerk in de wens om ook winst voor de wereld te willen opleveren?

Wij nodigen jullie uit om kennis te maken met onze visie op organiseren voor betekenisvolle groei; Meaningful Growth Organizations (MGO’s).

INSPIRATIE OP DE 7 BOUWBLOKKEN EN ZELF ERVAREN IN 3 DAGEN

In drie dagen delen we met jullie onze ideeën over MGO’s. Vanuit onze kennis en ervaring van organiseren, leiderschap en veranderingsprocessen. Maar vooral als het resultaat van onze zoektocht naar betekenisvolle groei.

Nieuwe wegen beschrijven en bewandelen doen we het liefst samen met gelijkgestemden. Zo kunnen we ons gereedschap verder ontwikkelen en het vliegwiel vinden om betekenisvolle groei te versnellen.

We nodigen jullie uit om jullie eigen ervaringen in te brengen, om zo samen verder te komen.

Dit is ook een uitnodiging voor de start van een gemeenschap om ervaring en praktijk te delen. Omdat echt verschil niet alleen wordt bepraat, maar vooral gemaakt. Zoals ooit een groot Nederlands filosoof zei: “In gelul kun je niet wonen”.

Als het aan ons ligt, zijn deze drie dagen de start van een MGO-beweging in Nederland.

Afbeelding van evenement

ONS GEDACHTENGOED HEEFT EEN SOLIDE BASIS

Ons optimisme en ons gedachtegoed hebben een solide basis.

Bij Fuenta en Forces to Explore helpen we organisaties transformatief te worden zodat ze beter, slimmer en flexibeler opereren in een veranderende wereld. Organisaties met een cultuur van groei en vernieuwing. We zijn tevens de Nederlandse partners van Great Place to Grow waarbij MGO de vertaalslag naar de praktijk is in de vorm van een 1-3 jaars programma om mensgericht werken te borgen in je organisatie.

Met Great Place to Grow vertegenwoordigen we het gedachtengoed van Harvard professoren Robert Kegan en Lisa Lahey over lerende organisaties, onder andere verwoord in het boek ‘An Everyone Culture’.

In een Great Place to Grow zien we menselijke groei als een ‘teamsport’ die floreert in een cultuur van radicale openheid.

De veelgeprezen methode en praktijk vormen een belangrijke en solide basis van de drie dagen workshop.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN ONS PROGRAMMA?

De rode draad in ons programma is groei. Groei om beter te worden. Voor medewerkers, voor klanten, voor de samenleving en de wereld.

In drie dagen onderzoeken we de verschillende onderdelen van een MGO. Tijdens het programma laden we deze begrippen en vertalen we hen naar wat dit voor jou persoonlijk, voor je team en voor je organisatie kan betekenen.

Een belangrijk onderdeel van MGO’s is het vermogen om te leren en steeds te verbeteren. Door bewuste ontwikkeling na te streven. We verkennen de theorie en praktijk van bewust ontwikkelingsgericht organiseren volgens Harvard professoren Kegan en Lahey die leiden tot een Great Place to Grow.

Omdat we het meest leren in interactie en vooral omdat actie het échte verschil maakt ga je er in de periode tussen de drie dagen in al mee aan de slag in je eigen team of organisatie. Bovendien ontwikkel je ook je persoonlijke vermogen tot verandering in The Developmental Sprint™.

Afbeelding van evenement

INVESTERING & VERVOLG

De ontdekkingsreis naar MGO is intensief en uitdagend. Dat geldt voor de driedaagse en zeker als jullie doorpakken in een eigen traject naar realisatie en impact.

De investering voor onze driedaagse MGO introductieworkshop, inclusief de persoonlijke Developmental Sprint™, is €6.000 per organisatie, exclusief BTW.

We verwachten dat iedere organisaties 2 of 3 deelnemers inschrijft. Dat is van belang voor het samen leren, ontdekken, ontwikkelen en kunnen vertalen naar de eigen organisatie.

We komen bij elkaar op: donderdag 23 maart, donderdag 20 april en donderdag 25 mei 2023.

Als je op basis van de introductie met je eigen organisatie stappen wil zetten richting MGO, dan bieden wij daarvoor een integrale aanpak aan waar we je t.z.t. graag in meenemen. ?

Stap je in? Wie neem je mee?

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement