Gratis

MEAT THE NEXT GENERATION. Hét symposium voor de varkensdierenarts van nu!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Anatomiegebouw

141 Bekkerstraat

3572 SG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hét symposium voor de varkensdierenarts. Nieuwe inzichten, op een historische locatie. De sfeer van toen, volgens de standaarden van nu.

Over dit evenement

Deskundige sprekers, waaronder Dr. T.J. (Tijs) Tobias (Universiteit Utrecht), Dr. L.A.M.G. (Leo) van Leengoed (Universiteit Utrecht) en Prof. Dr. H. (Hans) Nauwynck (Universiteit Gent) zullen interessante en actuele inzichten delen op het gebied van Actinobacillus pleuropneumoniae, Rotavirus en Salmonella.

Het symposium vindt plaats op woensdag 5 februari 2020, in het Anatomiegebouw in Utrecht. Een unieke locatie, met een rijke historie voor de Nederlandse Diergeneeskunde. Waan jezelf in de 'sfeer van toen' volgens de 'standaarden van nu'.

Interessante lezingen van deskundige sprekers worden gevolgd door een verrassende praktische sessie vanuit de originele snijzaal van het Anatomiegebouw.

Tenslotte geven we ook een kijkje in onze eigentijdse keuken. Hoe kan Kernfarm als 'jonge speler' in de veterinaire branche nieuwe vaccins registreren; wat komt er bij kijken en wat mag je van ons verwachten?

Kortom, een uniek symposium vol nieuwe inzichten op een historische locatie. Alles onder begeleiding van dagvoorzitter Wyno Zwanenburg.

Dit symposium is door het CPD geaccrediteerd met 3,5 CPD credits en met 3 accreditatiepunten door Accreditatiebureau PE-Veterinair.

Interesse? Ben je varkensdierenarts? Reserveer snel een ticket zodat je verzekerd bent van een plek!

Praktisch:

Vanaf 13:30 is er inloop met een versnapering. Het evenement begint om 14:00 uur. We houden op verschillende momenten een korte break voor een hapje en drankje. Het programma eindigt om 19:45 met aansluitend een borrel.

Deelname voor varkensdierenartsen:

Gratis toegang voor varkensdierenartsen. Aanmelding onder vermelding van naam en registratienummer.

Deelname overig:

Heb je interesse en ben je werkzaam binnen de branche? Reserveer dan een algemeen ticket. Wij nemen daarna contact met je op om te kijken of we een plek kunnen toewijzen.

Parkeren:

Wij zorgen voor gratis parkeermogelijkheid. Reserveer bij je ticket dan ook direct de parkeerkaart.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Anatomiegebouw

141 Bekkerstraat

3572 SG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen