Gratis

Medezeggenschap Rondetafel (Semi) Overheid

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Huis

Boorstraat 107

3513SE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom naar de Ronde tafel sessie over vernieuwing in medezeggenschap op dinsdag 19 maart

Heb jij ook moeite om leden te werven voor de OR in jouw organisatie? Kijkt jouw organisatie naar andere vormen om medezeggenschap te organiseren? Of merk je dat jouw bestuurder liever de vakbond niet aan tafel heeft? Graag nodigen we jou uit om jouw mening laten horen over dit onderwerp tijdens een ronde tafel sessie op 19 maart.


Medezeggenschap en de vakbond: toe aan verandering?

Steeds vaker besluiten werkgevers afspraken te maken over arbeidsvoorwaarden met de OR in plaats van met de vakbond. Daarnaast zien we dat ondernemingsraden zichzelf opnieuw uitvinden en anders organiseren. Soms ook noodgedwongen omdat er onvoldoende belangstelling is om lid te worden van een OR. Deze veranderingen vragen ons om met een nieuwe blik naar medezeggenschap te kijken. En te verkennen hoe wij daar als vakbond bij aan kunnen sluiten. Wat is onze rol en betekenis?

Vanuit het CNV vinden wij het belangrijk dat alle partijen voldoende toegerust zijn om medezeggenschap op een juiste manier in te zetten.

Samen op te blijven komen voor de belangen van werknemers vinden wij heel belangrijk!

Programma 19 maart Tijdens de ronde tafel sessie schuiven zowel bestuurders, OR-leden als specialisten in medezeggenschap aan tafel. Onder leiding van een gespreksleider komen scherpe stellingen aan bod die naar boven moeten halen of de verhoudingen tussen vakbond, OR en werkgever nog van deze tijd zijn of wat er eventueel anders zou moeten. Jij zit in het publiek en kunt bijdragen aan de discussie.

Waar: Het Huis, Boorstraat 107, Utrecht

Tijd: 15.30 uur inloop, 16.00-17.30 uur sessie met aansluitend een borrel

Vragen? Heb je nog vragen, mail of bel gerust naar Lotte Freyee, bestuurder relatie en advies bij CNV Connectief. Je bereikt haar via l.freyee@cnv.nl of bel 06 83366821Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Huis

Boorstraat 107

3513SE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen