€ 100

MediaBooster Personal Branding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mediacentrum

Joop van den Endeplein 1

1217WJ Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vind je het lastig om jouw kracht duidelijk te beschrijven? Ben je te bescheiden over wat jouw toegevoegde waarde is voor een ander? Wil je graag meer inzicht in jouw talenten en passies en daar een compleet verhaal van maken? Doe dan mee met de Mediabooster Personal Branding op dinsdag 5 juni.

Sterke merken onderscheiden zich door het verhaal dat het merk vertelt. De basis van een succesvol carrièreverloop is jouw echte verhaal te kunnen vertellen over jouw merkwaarden. Zeker in de huidige arbeidsmarkt voor mediaprofessionals, waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan, is het van belang om zelf je koers te bepalen en jouw toegevoegde waarde te laten zien.

In de workshop personal branding leer je hoe je het verhaal over jezelf opbouwt en kunt vertellen. Je krijgt zicht op je persoonlijke talenten, drijfveren, overtuigingen, missie en waarden. Uiteindelijk werken we samen toe naar het maken van een elevator pitch: een korte krachtige tekst waarin je precies de essentie van je eigen merkwaarden aangeeft, en waarmee jouw toegevoegde waarde voor een ander, een organisatie of een project in een keer duidelijk wordt.

Na de workshop:

  • Heb je jouw unieke profiel van waarden, kennis en vaardigheden helder voor ogen
  • Heb je inzicht in hoe je jouw personal brand kunt versterken
  • Weet je hoe je je op een prettige, authentieke en onderscheidende wijze kunt presenteren

Kortom: na de workshop staat jouw persoonlijke merk als een huis!

Voor wie?

De workshop is interessant voor iedereen die zelf de regie wil houden over zijn of haar eigen loopbaan. Of je nu zzp-er bent of in loondienst; het is waardevol om je bewust te blijven van wat jou drijft in je werk en hoe je jezelf op een eigen manier sterker kunt profileren.

Trainster

De workshops worden begeleid door Susan Smudde, een ervaren loopbaancoach en trainer bij o.a. Being at Work en Talent First. Susan heeft een achtergrond als organisatiepsycholoog. Door individuen, cultuur en leiderschap te ontwikkelen helpt ze organisaties om te groeien en te veranderen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Mediabooster Personal Branding contact op met Caroline Dutry van Haeften, via caroline@mediaperspectives.nl

Deze workshop is een pilotversie van onze gloednieuwe Mediabooster Personal Branding. Hij is daarom scherp geprijsd en we krijgen graag uitgebreide feedback van de deelnemers hoe we de workshop kunnen verbeteren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mediacentrum

Joop van den Endeplein 1

1217WJ Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen