€ 0 – € 315,80

MediaBooster Talentbranding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mediacentrum

1 Joop van den Endeplein

1217 GP Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

BESCHRIJVING

Sterke merken onderscheiden zich door het verhaal dat het merk vertelt. De basis van een succesvol carrièreverloop is jouw echte verhaal te kunnen vertellen over jouw merkwaarden. In de workshop Talentbranding leer je hoe je dit verhaal over jezelf opbouwt en kunt vertellen. Je krijgt zicht op je persoonlijke talenten, drijfveren, overtuigingen, missie en waarden. Uiteindelijk werken we samen toe naar het maken van een elevator pitch: een korte krachtige tekst waarin je precies de essentie van je eigen merkwaarden aangeeft, en waarmee jouw toegevoegde waarde voor een ander, een organisatie of een project in een keer duidelijk wordt.

De eendaagse workshop Talentbranding wordt op twee data georganiseerd. Op 30 mei en 5 juni gaan we de diepte in als het gaat om Talentbranding; wat is het eigenlijk en welke elementen maken ‘jouw merk’? Je krijgt inzicht in jouw talenten en passies en maakt daar vervolgens een compleet verhaal over jezelf van.

De workshops worden begeleid door Susan Smudde, een ervaren loopbaancoach en trainer. Susan heeft een achtergrond als Organisatiepsycholoog.

Neem voor meer informatie over de Mediabooster Talentbranding contact op met Caroline Dutry van Haeften, via caroline@mediaperspectives.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mediacentrum

1 Joop van den Endeplein

1217 GP Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen