€ 9

Meditatie met healing | LUISTER NAAR JE HART

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
We laten ons beïnvloeden door wat we denken wat anderen van ons denken. Terwijl je hart fluistert; luister naar mij. Luister naar je HART!

Over dit evenement

Het thema van de avond: LUISTER NAAR JE HART.

We laten ons beïnvloeden door wat we denken wat anderen van ons denken. Terwijl je hart fluistert, luister naar mij. Luister naar je HART!

Deze avond ga je LUISTEREN naar je HART en krijg je handvatten aangeboden om naar je hart te luisteren, ook als het in de waan van de dag naar je fluistert.

Geleide meditatie en healing of oefening

Zeker als je nog onervaren bent met mediteren is een geleide meditatie een prettige manier. Je wordt meegenomen in een verhaal, veelal met ontspannende muziek. Bij ons zit je op een stoel, wil je liever je eigen meditatiekussen zitten dan is dat ook mogelijk. Afgestemd op het thema en de energie van de avond zal er na de pauze een healing worden gegeven of een oefening worden gedaan om bijvoorbeeld (meer) in contact te komen met je lichaam. Je kan deelnemen op de manier die voor jouw veilig en fijn voelt, er is geen enkel 'moeten'.

De avond

Elke meditatieavond is anders en wordt ook steeds door iemand anders begeleid. Hierdoor kan kennismaken met diverse meditatievormen en mag je ontdekken of er bij jezelf nieuwe inzichten ontstaan. Jij mag de avond beleven op de manier die voor jou goed voelt. Als bekend is wie de avond begeleid dan staat dit verderop vermeldt.

De meditatie & healing avond is een moment van rust voor jezelf. De collectieve energie die wordt neergezet met de andere bezoekers is heel sereen om te ervaren. Een heerlijke avond om te ont-moeten, te verbinden en in het NU te ontspannen.

Tijdens de meditatie zit je op een stoel. Zit je liever op je eigen meditatiekussen dan kan dat ook. Vanwege de RIVM richtlijnen kunnen we momenteel maximaal 20 deelnemers ontvangen. De ticketprijs is hierom hoger dan voorheen, anders is de avond niet kostendekkend voor stichting SCA.

Natasia de Ridder

Deze avond neem Natasia van Kailos Astrologische consulten en inzichten je mee op reis. Langs welke planeten en sterren de reis gaat is een verrassing, de eindbestemming is wel bekend; jouw HART.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen