Gratis

Méér eigen regie met handige technologie Webinar 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Doe mee aan ons gratis webinar: Geef meer eigen regie door handige technologie.

Over dit evenement

Welke begeleider is vandaag aanwezig? Wat moet ik doen? Wat eten we vandaag? Wanneer je in de zorg werkt, komen deze vragen je vast niet onbekend voor.

Handige tips en digitale hulpmiddelen.

Tijdens het webinar delen wij een aantal handige tips en hulpmiddelen die de zelfredzaamheid van cliënten stimuleren. Wanneer je deze inzet, kunnen cliënten zich beter zelfstandig redden, waardoor het zelfvertrouwen groeit. Er ontstaat een positieve flow wanneer cliënten zelf weten wat ze moeten doen, hoe ze dit kunnen doen en wat ze al gedaan hebben. Ook wordt de werkdruk van de begeleiders verlicht en komt er meer ruimte voor kwaliteitstijd met de cliënten. Ben jij ook benieuwd naar de handige technologie en tips die zorgen voor blije cliënten met veel eigen regie? Schrijf je dan in voor het gratis webinar op dinsdag 29 april om 11:00 uur.

Een Webinar is een online presentatie die je vanaf elke computer of tablet kunt volgen. In dit webinar delen we tips en digitale hulpmiddelen die de eigen regie van cliënten stimuleren. Je kunt tijdens het webinar ook vragen stellen via de chat.

Heb je collega's voor wie dit webinar ook interessant is? Deel vooral deze pagina!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen