Gratis

MeerWAARDE met data – MKB verhalen uit de praktijk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Universiteit Jheronimus Academy of Data Science

92 Sint Janssingel

5211 DA 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer hoe MKB ondernemers meerWaarde met data creëren. Voorbeeld uit de praktijk en een kijkje in de digitalisering binnen de keten.

Over dit evenement

Leer hoe MKB ondernemers meerWaarde met data creëren.

• Wil je aan de slag met data?

• Nieuwsgierig naar inspirerende praktijkvoorbeelden?

• Kom dan naar dit unieke seminar tijdens de Den Bosch Data Week:

Het Data Value Center voor de Smart Industry (DVC-SI) stelt op 27 oktober een aantal sprekers aan u voor die kleine en grote resultaten hebben geboekt met data, zoals Mijnwater:

Dashboard op motor van de energietransitie

Mijnwater ontwikkelt een regionaal warmte en koude netwerk in Parkstad Limburg dat een sleutelrol in de regionale energietransitie speelt. Met de data die wordt gemeten voor de besturing in dit netwerk is nog veel meer mogelijk. Zo kan er ingezet worden op het versnellen van de groei door meer te automatiseren, verbeteren van de ontwerpen en opschalen naar andere locaties.

Maar hoe kan deze belofte concreet geïmplementeerd worden in de dagelijkse dynamiek van een klein, snelgroeiend en op hardware gericht bedrijf door middel van data science?

Jac Goorden (Mijnwater BV) en Thomas Meulenbroek (JADS MKB Data Center) lichten toe hoe dat, met hulp van het Data Value Center Smart Industry, succesvol is opgepakt.

Ook nemen we u mee in de nieuwe ontwikkelingen met data in de maakindustrie keten. Meer informatie over dit webinar volgt binnenkort.

MKB ondernemingen in de maakindustrie mogen dit event zeker niet missen.

Het Data Value Center -Smart Industry is er trots op om het MKB concreet vooruit te kunnen helpen met behulp van data. Hiermee stellen we het Nederlandse ondernemerschap in staat om op een slimme manier te veranderen en nieuwe kansen te benutten. De Nederlandse ondernemers helpen we concurrender te worden. Data is daarin een sleutel tot een economisch gezonde toekomst.

Over het Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI)

Ondernemingen helpen meerwaarde te creëren en concurrerender te worden met data, dat is het doel van het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI).

Wij ondersteunen ondernemers, beslissers en professionals met het optimaal inzetten van data: voor het optimaliseren van processen, de ontwikkeling van nieuwe diensten en verdienmodellen, en het versterken van de daarvoor benodigde kennis en competenties. Met onze onafhankelijke en laagdrempelige aanpak helpen we de Nederlandse maakindustrie in te spelen op de zich snel ontwikkelende data-economie en zo hun concurrentiepositie te versterken. Dat doen we door het bundelen en toegankelijk maken van kennis, kunde en samenwerkingsinitiatieven.

Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

www.smartindustry.nl/dvc

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Universiteit Jheronimus Academy of Data Science

92 Sint Janssingel

5211 DA 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen