Meesters in de Tuin 2022

Venster Acties

Meesters in de Tuin 2022

Een event van Meesters voor Meesters in de Tuin. De enige plek waar de absolute top van de tuinbranche in de BeNeLux bij elkaar komt.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Ebben Inspyrium 45 Beerseweg 5431 LB Cuijk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

Donderdag 13 oktober organiseren wij voor de 7e keer het Meesters in de Tuin event. Dit B2B event, speciaal voor de bétere hovenier, tuinontwerp(st)er - architect en zwembadbouwer is misschien wel het meest besproken event in de BeNeLux.

"Een beurs, georganiseerd op Meesterlijk niveau in festival setting" vatte een bezoeker het vorig jaar voor ons samen. En zo is het ook, van het parkeren tot het aannemen van de jas, van de catering tot de techniek , alles is tot in de puntjes (Meesterlijk) verzorgd! Echt een avond uit!

Voor ons is het een jaarlijks moment van Meesters voor Meesters in de Tuin. Een inspirerende wereld waar alles draait om innovatie, onderscheidend vermogen, noviteiten en kennis. Uniek in de BeNeLux wat je als vakidioot met oog voor creativiteit & perfectie niet mag missen!

Iedere exposant is verplicht om een noviteit en/of innovatie te tonen, aan inspiratie dus geen gebrek. Het event is een avondvullend programma met dit jaar een vernieuwde spectaculaire opening wat opgevolgd wordt door een formeel beursmoment en met diverse artiesten afgesloten wordt tijdens de gezelligste netwerk "tuinbranche" borrel van het jaar!

Deelnemende partners: Trivium - Meesters in steen, Starline, In-Lite LAB, Borek, Romfix, 20ft Wellness, Suns tuinmeubelen, Luxcom, Royal Grass, Rubi BeNeLux, Stihl, Tablazz, DJS Hekwerken, Boomkwekerij Ebben, Become IT, Galaton, Gardenchief, Extremis, Easylawn, Vectorworks, Infogroen, YOI, Max & Luuk, Ecostyle, TSD IT, Vakblad de hovenier, Fiddr buitenkeukens, Aquaco, Mascot workwear, Floraplan, Sundaze | Aluvision, Tijdschrift de tuin in vier seizoenen, Renson, Esthec, Bera, Luca lifestyle, LPW pools - Busser zwembaden, The Greencademy, Boomhut Boris, Ardex, Wooddeck, Knegt tractoren, Cosentino, Steenbakkerij van de Moortel, Gevenhout, Bubalou tuinmeubelen.

Uiteraard is na aanschaf van een toegangskaart alles gedurende de gehele avond verzorgd. Zo is de parkeergelegenheid gratis, de garderobe gratis en is de gehele avond onbeperkt culinair (meerdere gangen) verzorgd met een open (cocktail)bar... Zien wij je daar?

PROGRAMMA

14:30 - 16:30 uur

Kwekerij Safari (na aankoop van het toegangsbewijs ontvang je hier apart een uitnodiging voor. De safari is op inschrijving en wordt georganiseerd door Boomkwekerij Ebben).

16:30 - 17:30 uur

Ontvangst met aperitief en amuse op de nieuwe daktuin van boomkwekerij Ebben gevolgd door een vernieuwde spectaculaire opening.

17:30 - 23:30 uur

De beursvloer is geopend! Laat je inspireren door de partners, bezoek een kennissessie en praat bij met collega's.

19:00 - 22:30 uur

Gedurende het event lopen wij diverse soorten hapjes en drankjes uit, uiteraard ruim voldoende voor een avondmaaltijd van meesterlijke kwaliteit.

21:00 – 23:30 uur

Met diverse artiesten creëren wij de gezelligste netwerk "tuinbranche" borrel van het jaar! De bar is geopend, het licht wordt gedimd en het volume draaien we langzaam omhoog.

23:30 - 00:00 uur

Aan al het moois komt een einde. Goede reis & tot volgend jaar.

TIP: Check regelmatig onze social media pagina's (Instagram, Facebook, LinkedIn) voor actuele informatie.

€ 49,95