"Meet dōTERRA"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gerberastraat 2

1431 SG Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

"Meet dōTERRA"

De kracht van essentiële oliën staan centraal op deze bijzondere Meet dōTERRA middag. Een middag waarbij het ervaren van de oliën, samenwerken en het uitdragen van een gedeelde missie en de daarbij horende strategie worden besproken. Onze missie, "a Healer in every Home".

We zijn onszelf er al steeds meer van bewust: een gezonde, natuurlijke levensstijl draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van body, mind & soul. Door in het dagelijks leven gebruik te maken van de kracht van de natuur door middel van kruiden, planten, bloemen en het hars van bomen, waaronder essentiële oliën, kun je jouw fysieke en emotionele gezondheid zelfs positief beïnvloeden. Essentiële Oliën die helend, verzorgend en verrijkend zijn voor zowel mind, body & soul.

Je kunt alle Essentiële Oliën ervaren en daarnaast meer kennis opdoen tijdens de Basisworkshop, Emoties & Oliën en... hoe werk je samen met ons en met dōTERRA! Op welke manier creeer je een aanvullende inkomenstenstroom in je huidige bedrijf of praktijk. Wellicht wil je graag werken vanuit huis in combinatie met je gezin of naast je huidige baan.

Uiteraard is deelname aan de Meet dōTERRA middag geheel gratis en vrijblijvend. Heb je al een dōTERRA Account? Laat dit even weten voordat je je ticket boekt!

Wij zien er naar uit je te mogen verwelkomen!!

Lots of love,

Kristi, Eva, Rosanne & Nina

Datum en tijd

Locatie

Gerberastraat 2

1431 SG Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen