Gratis

Meet Greet Match netwerkevent

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Marcke Inspirations Kortrijk

5 Weggevoerdenlaan

8500 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
OPEN CALL VOOR DIGITAL DESIGNERS Ben jij actief als digital designer? Kan jij bedrijven helpen bij hun digitale uitdaging?

Over dit evenement

Kan jij bedrijven helpen bij het digitaal prototypen van een product of dienst of een digitale ervaring voor hen creëren? Wil je hierover tijdens vrijblijvende gesprekken van gedachten wisselen met potentiële klanten?

Op donderdag 28 oktober organiseren we samen met Voka West-Vlaanderen en Flanders DC een info- en netwerkevent voor bedrijven rond digitalisering. We laten ontwerpers en experts vrijblijvend in gesprek gaan met bedrijven.

De voordelen van dit uniek netwerkevent? Actief face-to-face contacten leggen, waardoor middelen en tijd worden bespaard. Je komt in contact met bedrijven die op zoek zijn naar jouw expertise.

Deelname is volledig gratis.

Praktisch

28/10/2021 9u – 11u

Van Marcke site (Weggevoerdelaan 5, 8500 Kortrijk)

Dit is een covid safe event!

Na het netwerkevent is het mogelijk om deel te nemen aan de Creativity Summit van Designregio Kortrijk en hierbij ook het WONDER festival te bezoeken.

Als bedrijf deelnemen aan dit evenement, schrijf je dan in via de website van VOKA West-Vlaanderen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van Marcke Inspirations Kortrijk

5 Weggevoerdenlaan

8500 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Designregio Kortrijk

Organisator van Meet Greet Match netwerkevent

Designregio Kortrijk is het platform voor creativiteit, innovatie en ondernemerschap van de regio Kortrijk. We organiseren projecten die creativiteit, innovatie en ondernemerschap stimuleren, inspireren met goede praktijken en connecteren een netwerk van bedrijven, ontwerpers, onderwijs en publieke ruimte.

Sinds de start in 2005 zijn we een actief en intensief samenwerkingsverband van de Biënnale InterieurStad KortrijkHowestIntercommunale Leiedal en Voka West-Vlaanderen. Samen positioneren wij de regio Kortrijk als een streek die goed ontwerp als hefboom voor haar ontwikkeling en groei hanteert en de uitstraling van de regio nationaal en internationaal verhoogt.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen