€ 50
Meet & Greet Utrecht

Meet & Greet Utrecht

Venster Acties en details

€ 50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BROEI

24 Oosterkade

3582 AV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil jij kennis maken met de redacteuren van Dansdocent.nu? En collega dansdocenten ontmoeten? Kom dan naar deze Meet&Greet in Utrecht!

Over dit evenement

Exclusief voor de leden van Dansdocent.nu organiseren we in 2022 bijeenkomsten door heel Nederland en België. Iedere maand in een andere stad. Een intieme lunch met twee redacteuren en vier dansdocenten. Zodat we elkaar kunnen leren kennen, ervaringen en tips kunnen uitwisselen, en er hopelijk nieuwe vriendschappen ontstaan. De eerste meet-up staat gepland op zondagmiddag 5 juni in Utrecht.

Lunchen bij BROEI

Op zondag 5 juni gaan we lunchen en borrelen bij café BROEI in het centrum van Utrecht. Een vegetarisch restaurant waar je echt super lekker kunt eten, dat de uitstraling heeft van de huiskamer van je oma, en waar het altijd gezellig druk is met leuke mensen. Dat wordt gegarandeerd genieten!

Let op: Dit evenement gaat alleen door wanneer minimaal drie mensen zich aanmelden. Zijn alle kaarten verkocht? Meld je dan aan voor de wachtlijst! Wie weet komt er een plekje vrij.

Voorwaarden: Mocht je verhinderd zijn, geef dit dan uiterlijk 36 uur van tevoren door (dus voor vrijdagavond 3 juni om 00.00 uur). Dan krijg je 50% van je ticket terug - en kan hopelijk nog iemand anders jouw plekje innemen. Annuleer je meer dan 7 dagen van tevoren, dan krijg je 100% terug.

Met wie ga je kennismaken?

Tijdens deze Meet&Greet kun je kennismaken met hoofdredacteur Jacqueline de Kuijper en redacteur Saskia Sap.

Danswetenschapper Jacqueline de Kuijper is de oprichter en hoofdredacteur van Dansdocent.nu. Naast het aansturen van de andere redacteuren, is ze verantwoordelijk voor de rubrieken ‘Bijscholing & Omscholing’ en ‘Internationaal Dansonderzoek’. Voorheen schreef ze als webredacteur voor Dans Magazine en als dansjournalist voor Cultuurpers. Haar scherpe pen en onderzoekende geest zet ze sinds 2019 in om dansdocenten te inspireren. Jacqueline studeerde Dance Studies aan Mills College in Californië. Daar kwam ze in aanraking met progressieve theorieën over educatie. Ze gelooft sterk in een interdisciplinaire aanpak, het stimuleren van ‘inquiry’ en het combineren van theorie met praktijk.

Saskia Sap is redacteur Werkplezier & Didactiek. Ze studeerde Pedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en volgde de opleiding Docent Dans aan de Nel Roos Academie. Al meer dan 25 jaar is zij als docent en stagebegeleider verbonden aan de opleiding Docent Dans van de AHK. Daarnaast is zij gastdocent en examinator aan de mbo dansopleiding PACT+ in Amsterdam. Haar eigen dansstudio heeft Saskia recent overgedragen om meer tijd te hebben voor bestuurs-, opleidings- en onderzoekswerk. Zo is zij secretaris en cursusleider bij Dansbelang NBDO en houdt zij zich momenteel bezig met een onderzoek naar dansend taal leren in groep 1 en 2 van het basisonderwijs. Voor Dansdocent.nu zet ze haar expertise in om andere dansdocenten te inspireren en bij te scholen op het gebied van didactiek.

Waarom een Meet&Greet?

Het idee voor de maandelijkse Meet&Greet ontstond nadat Jacqueline de Kuijper, hoofdredacteur van Dansdocent.nu, in het najaar van 2021 een borrel organiseerde voor haar team van redacteuren. Het was zo gezellig om elkaar - na die ellendige coronacrisis - eindelijk eens life te zien en beter te leren kennen. Daarom organiseert ze nu iedere drie maanden zo'n get-to-gether voor het team, die telkens ook veel inspiratie oplevert. Maar hoe leuk zou het zijn, dacht ze toen, om ook eens leden uit te nodigen?!

Daarom is er vanaf april 2022 iedere maand een Meet&Greet voor leden van Dansdocent.nu. Een intieme lunch met Jacqueline, een redacteur, en vier dansdocenten. Zodat we echt de rust en de tijd hebben om met elkaar in gesprek te gaan, elkaar te leren kennen, kennis te delen, inspiratie op te doen en - hopelijk - nieuwe vrienden te maken.

"Ik denk dat als we van mensen buiten de sector meer respect willen krijgen, dat begint door eerst elkaar met meer respect te behandelen! Ik zie toch vaak dat docenten en dansschoolhouders elkaar als concurrent zien in plaats van als collega en bitchy op elkaar reageren. Deze onderlinge vijandigheid doet de sector geen goed. Diversiteit en inclusie zijn niks voor niks hot topic. Er moet ruimte zijn voor verschillende perspectieven en juist door die te delen kan er een gezond debat ontstaan. Net zoals het belangrijk is om een veilige leeromgeving creëren voor onze leerlingen, is het belangrijk om een veilig werkklimaat te creëren voor elkaar. Wanneer we elkaar als collega’s - of zelfs vrienden - kunnen beschouwen zullen we ook meer geneigd zijn om elkaar verder te helpen door onze kennis te delen. Daarom is het belangrijk om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen, zodat we elkaar wat meer gaan gunnen." - Jacqueline de Kuijper, hoofdredacteur Dansdocent.nu

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BROEI

24 Oosterkade

3582 AV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen