Gratis

Meet the chemistry investors!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Private investeerders presenteren zich voor startups en groeibedrijven. Maak kennis en leg jouw vragen voor aan het investeerderspanel.

Over dit evenement

Drie private investeerders presenteren zich voor een publiek van startups en groeibedrijven. Ze investeren al vele jaren in startups, onder meer in de (bio-)chemie en de life-sciences. Wie zijn zij, in welke bedrijven investeren ze, wat zijn hun afwegingen en wat zijn voor hen belangrijke succes factoren?

Ondernemers kunnen hun vragen voorleggen aan het panel van investeerders. Het is ook mogelijk deze vooraf in te leveren bij je aanmelding.

Ondernemers die dit willen, kunnen bovendien een 3-minuten pitch houden en direct feedback krijgen van het investeerderspanel. Het aantal plekken hiervoor is beperkt. Je kunt je daarvoor apart per mail aanmelden met een korte beschrijving: info@businessangelsconnect.nl

Het event wordt aangeboden door Business Angels Connect, privaat investeerdersnetwerk gespecialiseerd in (Bio-)Chemie, Health en Agri-Food. Deelname voor bedrijven uit de chemie is gratis dankzij de ondersteuning vanuit ChemistryNL.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen