Gratis

Meet the Investors!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Campus Groningen (precieze locatie volgt)

Zernikepark 1

9747 AA Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Investeerders presenteren zich voor startups en groeibedrijven. Maak kennis en stel je vragen aan het investeerderspanel.

Over dit evenement

Investeerders presenteren zich voor een publiek van startups en groeibedrijven. Ze investeren al vele jaren in startups, onder meer in (Bio-)Chemie, High-tech en Life-Sciences. Wie zijn zij, in welke bedrijven investeren ze, wat zijn hun afwegingen en wat zijn voor hen belangrijke succes factoren?

Ondernemers kunnen hun vragen voorleggen aan het panel van investeerders. Vijf startups gaan de uitdaging aan om een 3-minuten pitch houden. Zij krijgen direct feedback van het investeerderspanel. Ondernemers die dit willen, kunnen zich hiervoor aanmelden. Stuur dan een mail met een korte beschrijving naar info@businessangelsconnect.nl Het aantal plekken is beperkt en de focus ligt op (bio-)chemie, life-sciences, high-tech en circulaire economie.

Meer informatie is te vinden in het programma.

Het event wordt georganiseerd door: Business Angels Connect, - privaat investeerdersnetwerk gespecialiseerd in (Bio-)Chemie, Health en Agri-Food - in samenwerking met Campus Groningen en Green PAC iLab Zwolle.

Dit event is mede mogelijk gemaakt door ChemistryNL.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Campus Groningen (precieze locatie volgt)

Zernikepark 1

9747 AA Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Business Angels Connect

Organisator van Meet the Investors!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen