Meet the Locals #3

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Almere Haven, Centrum

1354 LJ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ontdek Almere Haven zoals je het nog nooit hebt gezien. Ga met een échte local op pad en laat je verrassen door alles wat Almere Haven te bieden heeft. En leer alle leuke weetjes over de historie van Almere Haven, de mooiste plekken, de hipste tentjes en geniet van het geweldige uitzicht.

Tijdens Zomer in Haven (tussen 15 en 31 augustus) kun je iedere zaterdag deelnemen aan een Meet the Locals tour, met elke week weer een andere gids en route. De gids laat zijn of haar favoriete plekjes en bezienswaardigheden van Haven Centrum zien.

De tour duurt ongeveer 2 uur, en heeft elke keer een ander begin- en eindpunt.

Startpunt van Meet the Locals #3 | 31 augustus:

Op zaterdag 31 augustus neemt Robert Mienstra, journalist en columnist, bij de krant Almere DEZE WEEK je mee op de Meet the Locals tour. Hij kwam in 1978 in Almere Haven wonen. Van 1979 tot 2001 was hij leraar Nederlands op OSG De Meergronden.

Tijdens deze rondleiding vertelt hij zijn persoonlijke verhaal hoe het is en was om in Haven te werken in de jaren ’80 en ’90. “En er gebeurde hier heel wat”, vertelt hij, “ik heb nogal wat stuntverhalen.” De tour start op 31 augustus om 15.00 uur bij Viva la Café.

Meld je aan voor Meet the Locals #3 | 31 augustus 15.00 uur: https://meetthelocals3.eventbrite.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Almere Haven, Centrum

1354 LJ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen