Verkoop beëindigd

Meet up #10: KIT & Ministerie van Buitenlandse Zaken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meet up #10 – Samenwerking voor de SDG's in Nederland

Bij dezen zijn jullie van harte uitgenodigd voor de eerstvolgende meet up van de Jonge Krachtenbundelaars. Deze vindt plaats op 21 juni en wordt gehost door het KIT i.s.m. het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op 1 mei is voor de tweede keer een rapportage opgeleverd waarin naar voren komt hoe goed Nederland het afgelopen jaar gepresteerd heeft op de SDG’s. (zie hier de rapportage van 2018 en de datarapportage vanuit het CBS). Machiel van Stralen en Astrid Dunselman van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vertellen ons graag meer over de observaties van dit jaar. Tijdens de break-out sessies denken we met hen mee over de vraag: Welke rol zou de overheid op zich kunnen nemen bij het uitvoeren van de SDG’s in Nederland?

De locatie van deze borrel is in het afgelopen najaar opgerichte SDG House in het Koninklijke Instituut voor de Tropen (KIT). Deze plek is opgericht met als doel om als ontmoetingsplaats voor meer samenwerking rond de SDG’s te functioneren. Joline Heusinkveld vertelt ons hoe het KIT de functie van het SDG House aan het vormen is en vraagt onze input rond de vraag: Hoe kan het SDG House een fysieke hotspot worden voor organisaties om samen te komen?

Vooraf zijn er vega broodjes en soep beschikbaar en vanzelfsprekend zijn er hapjes en drankjes tijdens de borrel. Voor de maaltijd vragen we een bijdrage van €9,50 waar je achteraf een betaalverzoek voor ontvangt. Wil je hier geen gebruik van maken? Of heb je dieetwensen? Meld dit dan door een berichtje te sturen naar Carien.

In het kort:

  • Meet up #10: Samenwerking voor de SDG’s in Nederland
  • 21 juni, 18:00 – 21:00 (17:30 inloop)
  • Koninklijke Instituut voor de Tropen, Mauritskade 64, Amsterdam
  • Vega Soep + broodjes + borrel voor €9,50

Ben jij er ook weer bij? Meld je dan vóór 13 juni aan. Let op: als je je aanmeldt, rekenen we op je komst en doen we inkopen voor je. Kun je er onverhoopt toch niet bijzijn? Meld je dan voor 13 juni af via Eventbrite, of stuur dan een mailtje naar Carien.

Nog belangrijk: tijdens de meet up kunnen foto's gemaakt worden die op de Jonge Krachtenbundelaars website en social media kanalen gedeeld kunnen worden. Mocht je liever niet in beeld komen, stuur dan een mailtje naar Afra de Leeuw.

Jonge Krachtenbundelaars? Wat is dat?

Jonge Krachtenbundelaars is een netwerk van jonge werknemers van organisaties die de realisatie van de SDG's aanjagen. Dit zijn zowel non-profits als commerciële partijen en zowel publieke als private partijen. Samenwerking is essentieel voor de realisatie van de SDG's, daarom hebben we onszelf als doel gesteld om in vijf jaar tijd vijftig effectieve samenwerkingen vorm te geven waarin we onze krachten bundelen voor de doelen.

Dit geven we vorm tijdens inhoudelijke netwerkborrels die we eens in de twee maanden organiseren. Verdieping EN netwerken. Verbreden EN concrete plannen maken. Kijk voor meer informatie op onze website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen