Gratis

Meet up #11: Zomerfeest

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rooseveltlaan

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens het Jonge Krachtenbundelaars Zomerfeest combineren we de gezelligheid en inhoudelijk focus van een normale meet up met mooi weer en een zomerse picknick!

Graag gaan we met jullie in gesprek over de verdere ontwikkeling van dit netwerk: wat kunnen we samen ondernemen om samenwerking tussen onze organisaties nog meer te bevorderen? Zijn er uitdagingen waar we nu al gezamelijk een bijdrage aan kunnen leveren? En hoe kunnen we de impact van ons netwerk monitoren? We zijn benieuwd naar jullie ideeën.

Daarnaast hopen we op mooi weer en veel gezelligheid. Wij zorgen voor pizza's en koud bier, waar je achteraf een betaalverzoek voor ontvangt. Neem jij een picknickkleedje mee? ;-) Dan bouwen we samen een feestje.

Voor vragen of opmerkingen: neem contact op met Carien.

Nog belangrijk: tijdens de meet up kunnen foto's gemaakt worden die op de Jonge Krachtenbundelaars website en social media kanalen gedeeld kunnen worden. Mocht je liever niet in beeld komen, stuur dan een mailtje naar Afra de Leeuw.

Let op: Als je je aanmeldt, rekenen we op je komst en doen we inkopen voor je. Kun je onverhoopt toch niet komen? Meld je dan af via de Eventbrite website of stuur een mailtje.

De Jonge Krachtenbundelaars? Wat is dat?

Jonge Krachtenbundelaars is een netwerk van jonge werknemers van organisaties die de realisatie van de SDG's aanjagen. Dit zijn zowel non-profits als commerciële partijen en zowel publieke als private partijen. Samenwerking is essentieel voor de realisatie van de SDG's, daarom hebben we onszelf als doel gesteld om in vijf jaar tijd vijftig effectieve samenwerkingen vorm te geven waarin we onze krachten bundelen voor de doelen.

Dit geven we vorm tijdens inhoudelijke netwerkborrels die we eens in de twee maanden organiseren. Verdieping EN netwerken. Verbreden EN concrete plannen maken. Kijk voor meer informatie op onze website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rooseveltlaan

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen