€ 6

Meet up #12: Vandebron

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vandebron

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitnodiging // meet up #12 – Vandebron – donderdag 13 september 2018

Hierbij ben je van harte uitgenodigd voor de eerstvolgende Jonge Krachtenbundelaars Meet up op 13 september bij Vandebron.

Vandebron is een energieleverancier met een duidelijke missie: Samen met haar klanten toewerken naar een volledig duurzaam energienet, waarbij alle energie écht groen is en lokaal wordt opgewekt. Tijdens deze meet up gaan we in op hoe Vandebron is ontstaan, waarom het business model van Vandebron vernieuwend is en hoe Vandebron bijdraagt aan SDG 7: Duurzame en betaalbare energie.

Tijdens de break-out sessies zullen we een aantal uitdagingen behandelen waar Vandebron op dit moment mee te maken heeft. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat er op elk moment voldoende duurzame energie beschikbaar is en dat meer Nederlandse huishoudens duurzame energie gaan afnemen? Vandebron is erg benieuwd naar jullie ideeën en hoe zij deze kunnen gebruiken om de energietransitie te versnellen.

Om een idee te krijgen van (één van) de thema’s die we gaan behandelen kun je alvast het fragment van Zondag met Lubach over 'sjoemelstroom' bekijken.

Vandebron is zo aardig om een deel van de pizza's, hapjes en koud bier voor haar rekening te nemen. Daarnaast vragen we een kleine bijdrage (kosten zijn €6,00). Voor vragen of opmerkingen: neem contact op met Mart.

In het kort: Meet up #12: Vandebron

  • 13 september, 18:30 – 21:30 (18:00 inloop)
  • Hoofdkantoor Vandebron, Herengracht 545, (Waterlooplein is dichtstbijzijnde metro, fietsen wordt aangemoedigd)
  • Pizza, hapjes en koud bier voor €6,- (Andere dieetwensen? Laat het ons weten!)

Let op: Als je je aanmeldt, rekenen we op je komst en doen we inkopen voor je. Kun je er onverhoopt toch niet bijzijn? Meld je dan af via Eventbrite, of stuur een mailtje naar Carien.

Nog belangrijk: tijdens de meet up kunnen foto's gemaakt worden die op de Jonge Krachtenbundelaars website en social media kanalen gedeeld kunnen worden. Mocht je liever niet in beeld komen, stuur dan een mailtje naar Afra de Leeuw.

We hopen jullie allen te zien op de 13e!

Groeten,

Afra, Carien & Mart


Jonge Krachtenbundelaars? Wat is dat?

Jonge Krachtenbundelaars is een netwerk van jonge werknemers van organisaties die de realisatie van de SDG's aanjagen. Dit zijn zowel non-profits als commerciële partijen en zowel publieke als private partijen. Samenwerking is essentieel voor de realisatie van de SDG's, daarom hebben we onszelf als doel gesteld om in vijf jaar tijd vijftig effectieve samenwerkingen vorm te geven waarin we onze krachten bundelen voor de doelen.

Dit geven we vorm tijdens inhoudelijke netwerkborrels die we eens in de twee maanden organiseren. Verdieping EN netwerken. Verbreden EN concrete plannen maken. Kijk voor meer informatie op onze website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vandebron

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen