Meet-up met Eindhovense schrijver Leonieke Baerwaldt in Van Piere

Venster Acties

Meet-up met Eindhovense schrijver Leonieke Baerwaldt in Van Piere

Op woensdagavond 21 juni komt Leonieke Baerwaldt naar Boekhandel Van Piere om met lezers te praten over haar indrukwekkende debuutroman.

Door Stichting Watershed

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 21 jun. 2023 19:30 - 21:30 CEST

Locatie

Boekhandel Van Piere 48 Nieuwe Emmasingel 5611 AM Eindhoven Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

De Eindhovense schrijver Leonieke Baerwaldt debuteerde in 2021 op indrukwekkende wijze met haar boek Hier komen wij vandaan. Dagblad Trouw nam het boek bijvoorbeeld op in het lijstje van beste boeken van 2021 en schreef: 'Het sprookje van de kleine zeemeermin naar het heden verplaatst. Deze debutant doet dat zo origineel en slim dat je lichtelijk onthutst achterblijft. Die littekens achter het oor van die moeder...zijn dat soms kieuwen? Hoera, het literaire experiment leeft nog.’ Op 21 juni komt ze naar Boekhandel Van Piere om met lezers te praten over haar roman.

De avond wordt georganiseerd in het kader van leesclub Buskeda, dat de afgelopen tijd met een groep lezers het boek van Leonieke uitgebreid besprak. Maar ook als je niet meelas met Buskeda, ben je natuurlijk van harte welkom op 21 juni! Kaarten zijn €7,50, inclusief een gratis kop koffie en signeersessie.

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting Watershed

Watershed is de Zuid-Nederlandse literaire organisatie die vanuit Eindhoven schrijvers helpt hun sporen opvallend te maken en hun talent te ontwikkelen.