€ 115

Meeting voor interieurprofessionals in Eindhoven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Broeinest Eindhoven

Torenallee 45

5617 BA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze exclusieve explore-dag is speciaal ontwikkeld voor INTERIEURPROFESSIONALS. Ben je werkzaam als interieurontwerper of interieurarchitect en vind je DUURZAAMHEID belangrijk in je werk? Wil je graag te weten komen welke alternatieven er in producten en materialen zijn? Dan is deze dag je op het lijf geschreven.

Donderdag 24 januari staat helemaal in het kader van duurzaamheid. Hoe draag je als interieurontwerper en -architect je steentje bij aan een beter milieu? We laten je kennismaken met de DESIGNERS en de milieuvriendelijke producten waarmee ook jij kunt werken. Let op, er is slechts BEPERKT PLEK, dus schrijf je snel in. OP = OP!

De prijs van € 115,00 is inclusief 21% btw en fee voor Eventbrite.

Het programma luidt als volgt:

10.00-10.30 uur Ontvangst

Je krijgt bij aankomst in Broeinest in Eindhoven een warm onthaal met een lekkere kop koffie of thee en iets lekkers. Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt producenten, merken en materialen samen om zo de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, te begrijpen en te bereiken.

10.30-11.15 uur Eerste spreker zijn de jongens van Planq.

De eerste sprekers zijn de jonge en succesvolle ontwerpers van Planq. Zij zijn officieel lid van de club van '100 young sustainable designers of Holland' en staan voor duurzame innovaties en milieubewuste oplossingen. De interieurontwerpen en producten die ze maken zijn natuurbewuste oplossingen die waarde creëren door hergebruik te maken van materialen.

11.15-12.15 uur Tweede spreker is Broeinest

Broeinest geeft de workshop 'Material Footprint '. Wat zijn duurzame materialen en welke duurzame materialen zijn er eigenlijk? En wat vind jij belangrijk binnen het thema duurzaamheid, maar vooral; wat past bij jouw ontwerp identiteit? Tijdens deze door henzelf ontwikkelde workshop behandelen en brainstormen we over de onderdelen van duurzaamheid en belichten we verschillende visies en elementen van duurzaamheid. Dus ben je ook op zoek naar duurzame materialen maar zien jij en je team door de bomen het bos niet meer? Tijdens deze interactieve workshop MATERIAL FOOTPRINT laten zij jullie zien hoe dat komt en ontdekken en bepalen we samen de duurzaamheid van materialen.

12.15-13.45 uur Lunch en mogelijkheid om materialen te ontdekken in Broeinest.

Je krijgt een lekkere gezonde lunch geserveerd, met broodjes en diverse drankjes. Uiteraard houden we hierbij rekening met speciale wensen. Na afloop van de lunch gaan we te voet, hooguit 10 minuten lopen, naar Piet Hein Eek.

14.15-15.15 Rondleiding door en bij Piet Hein Eek.

Wat moeten we nog zeggen over Piet Hein Eek? Hij leidt ons hoogstpersoonlijk rond in zijn werkplaats. Een indrukwekkende ruimte en verhaal op Strijp S in Eindhoven. Dé kans om een kijkje achter de schermen te krijgen, Piet Hein vragen te stellen en inspiratie op te doen.

15.30- 17.00 uur Borrel en sparren met collega-ondernemers

Na afloop toasten we met elkaar in het sfeervolle restaurant van Piet Hein Eek onder het genot van een glas Cremant de Bourgogne en iets hartigs, op ons mooie vak en deze dag waarin we kennis en inspiratie hebben opgedaan. Dit is bij uitstek ook de kans om kennis en ervaringen uit te wisselen met je collega-ondernemers.

Ben je net als wij nieuwsgierig naar de alternatieven op het gebied van DUURZAAMHEID. Wil je graag geïnspireerd worden en kennis maken met interessante ontwerpers en kennis uitwisselen met ervaren collega ontwerpers? Meld je dan snel aan voor deze meeting.

LET OP! Er is slechts plek VOOR 25 DEELNEMERS. VOL =VOL!

Heel graag tot ziens op donderdag 24 januari in Eindhoven!

Jantien en Liesbeth

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Broeinest Eindhoven

Torenallee 45

5617 BA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen