Meetings - Verdiepingsworkshop horizontaal organiseren

Meetings - Verdiepingsworkshop horizontaal organiseren

Venster Acties en details

€ 45 – € 295

Datum en tijd

Locatie

Bord&Stift

121-2 Haarlemmerstraat

1013 EN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Meetings... Hoe krijg je die nou écht effectief? In deze workshop leer je hoe je zonder managers en bazen effectief kunt vergaderen.

Over dit evenement

👫 Voor wie is deze workshop?

Voor mensen die al binnen een zelfsturende organisatie werken of wanneer je de eerste stappen richting zelforganisatie aan het zetten bent. Er is plek voor 12 deelnemers, we houden het graag kleinschalig zodat er veel ruimte is voor uitwisseling.

💬 Wat zeiden deelnemers over onze eerdere workshops

"Strak georganiseerd, nuttige tips en tricks, proces van de workshop zelf was ook mooi horizontaal. Bord&Stift spreekt uit ervaring en dat merk je."
"Prettige samenkomst van een groep like-minded mensen, waarbij een eerste glimps wordt gegeven van hoe horizontaal organiseren kan werken."
"De workshop vond ik inspirerend, met name omdat het zo praktisch was. Voor mijn gevoel kan ik direct aan de slag. Ook de interactie met de andere deelnemers vond ik heel waardevol."

🏄‍♀️ Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met meetingstructuren. Klinkt misschien saai, maar! Wij vinden het een fascinerend onderwerp. Meetings kunnen namelijk juist een plek zijn waar energie vrijkomt, waar je snel beslissingen maakt, ze kunnen een motor worden voor je bedrijf. Maar welke meetingvormen zijn geschikt voor welk type meeting? En hoe faciliteer je een meeting zo, dat de energie kan blijven stromen? Wij schaven daar zelf nog regelmatig aan, dus het is ook een proces dat nooit helemaal klaar is, maar we delen graag onze ervaringen!

🌱 Waarom zou ik meedoen aan deze workshop?

Juist in een zelfsturende organisatie is het extra belangrijk om de meetings strak en helder vorm te geven. Binnen de workshop komen er allerlei meetingvormen en structuren langs waardoor je zelf kan kijken welke daarvan bij jouw organisatie zouden passen. We geven je concrete tools om mee te nemen naar je eigen organisatie.

💚 En waarom is Bord&Stift eigenlijk geschikt om deze workshop te geven?

Terechte vraag! Eerlijk is eerlijk, naast Bord&Stift zijn er een hoop andere bedrijven die óók heel goede workshops geven in zelforganisatie, dus als je voor een ander kiest, no hard feelings. Waar wij goed in zijn:

  • Ons eerlijke verhaal delen, we maken het niet mooier dan het is
  • We hebben het zelf allemaal moeten uitvogelen, we kennen dus niet alleen de theorie, maar ook de weerbarstige praktijk
  • Veel aandacht voor jou als persoon in de workshop, zodat je ook echt naar huis gaat met dingen die relevant zijn voor jou

🙋 Ik wil graag een collega meenemen naar de workshop, kan dat?

Ja zeker! Dat raden we zelfs aan, dan kun je namelijk samen reflecteren op de workshop en de opgedane kennis meteen toepassen in jullie organisatie. Daarom mag je een collega meenemen voor 50% korting. Vul de code 'COLLEGA' in bij aanschaf van het tweede ticket en de korting wordt automatisch verrekend.

📅 Ik kan niet op deze datum, maar ik wil wel graag meedoen, wat nu?

Aiii jammer, we gaan je missen! Grofweg zijn er dan twee opties

  1. Check onze andere workshopdata (misschien wordt deze workshop nog een keer gegeven)
  2. We kunnen de workshop ook in-house bij jullie organisatie geven. Stuur ons een mailtje via contact@bordenstift.nl.

🍝 Een kijkje in de keuken bij Bord&Stift:

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen