Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Meetup Bedrijvenplatform Brabant Zuid-Oost, 15 december 2017

Regio 21 Gemeenten Brabant-Zuid Oost

Vrijdag 15 december 2017 van 15:00 tot 17:30 (CET)

Meetup Bedrijvenplatform Brabant Zuid-Oost, 15...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Meetup Bedrijven Platform Brabant Zuid-Oost
Bevestiging deelname. We verzoeken u tijdig door te geven indien u alsnog verhinderd bent (dit ook in verband met de gemaakte kosten).
25 Tickets 20u 35m Gratis  

Deel Meetup Bedrijvenplatform Brabant Zuid-Oost, 15 december 2017

Evenementgegevens

GEWIJZIGDE DATUM

Beste genodigde,

We hadden voor 16 november deze meetup gepland staan. Echter ontvingen van veel bedrijven de feedback dat ze wel willen deelnemen, maar dat de inschrijfperiode te kort zou zijn voor de geplande datum. Omdat we willen voorkomen dat een groot deel van de bedrijven die tot de doelgroep behoren daardoor niet kunnen deelnemen. Hebben we in overleg met gastheer wethouder Marinus Biemans van de Gemeente Deurne en gastlocatie Pladeko de datum verzet naar vrijdag 15 december a.s. U bent dan vanaf dezelfde tijd 15:00u meer dan welkom bij deze eerste bijeenkomst van het bedrijven platform Brabant Zuid-Oost.

Wat gaan we doen?
In de regio Zuid-Oost Brabant gaan we een alliantie smeden van aanbieders die bereid zijn om gezamenlijk een onweerstaanbaar aanbod te maken waarmee particuliere woningeigenaren 'nog beter' in staat zijn om te starten met verduurzamings-maatregelen. Sommige willen alles in één keer doen, sommige in kleine stapjes of op natuurlijke momenten. Vanuit de regio moet een slim platform ontstaan waardoor concreet aanbod beschikbaar komt waarop woningeigenaren echt op zitten te wachten. Dit aanbod zal niet alleen goed op elkaar afgestemd moeten worden, maar ook aangeboden moeten gaan worden via lokale campagnes of arrangementen. De gemeenten hebben er baat bij om dat samen met u af te stemmen. Daarvoor zal ook een breed netwerk worden ingezet met kennis, ervaringen, reeds uitgevoerde voorbeelden.

 

Procesgang?
Er komt een platform in Zuid-Oost Brabant waarin PMC's (product-marktcombinaties) worden samengesteld die de deelnemende gemeenten ondersteunen met lokale campagnes.
Het platform gaat ook samenwerken met woningcorporaties en vastgoedbeleggers, met gespikkeld bezit (wijken met een grote combinatie van particuliere en huurwoningen, die een gelijksoortige typologie hebben).
De doelstelling is om deze zuid-oost Brabantse publiek-private samenwerking duurzaam door te zetten de komende jaren.


Om een start te maken aan deze opzet, nodigen wij u uit voor een inspirerende en informatieve bijeenkomst op 15 december a.s.

 

Locatie: Het Passiefhuiscentrum van Pladeko Ramen & Deuren
Adres: Dr. Huub van Doorneweg 3, 5753 PM  Deurne
Datum: vrijdag 15 december 2017
Tijd: 15:00 - 17:30 uur

Heb je vragen over Meetup Bedrijvenplatform Brabant Zuid-Oost, 15 december 2017? Neem contact op met Regio 21 Gemeenten Brabant-Zuid Oost
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Het Passiefhuiscentrum Pladeko Ramen & Deuren
Dr. Huub van Doorneweg 3
5753PM Deurne
Nederland

Vrijdag 15 december 2017 van 15:00 tot 17:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Regio 21 Gemeenten Brabant-Zuid Oost

Vanuit het Energieakkoord doen 21 gemeenten uit de regio Zuid-Oost Brabant mee om  woningeigenaren te verleiden om energiebesparende maatregelen te treffen. Wat er moet veranderen aan het huidige aanbod van bedrijven om beter aan te sluiten bij de consument en meters te kunnen maken. Door middel van lokale allianties van bedrijven, burgers (coöperaties) en de gemeenten als facilitator, ontplooien zich initiatieven voor een wenselijk energiebesparend productaanbod.

Dit zijn de aangesloten gemeenten: gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a., Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

  Contact opnemen met de organisator
Meetup Bedrijvenplatform Brabant Zuid-Oost, 15 december 2017
Evenementen in Deurne Netwerkevents Community

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.