Gratis

MeetUp Hacking Health Utrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Universitair Medisch Centrum Utrecht

100 Heidelberglaan

3584 CX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dutch Hacking Health, is een #patientsincluded event waar technologie, ontwerp, ondernemerschap, gezondheidszorg en patiënten tijdens één weekend samenkomen. Het wordt gehouden in het weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 april 2018.

Tijdens de Meetup in UMC Utrecht vertellen we je meer over wat je kunt verwachten tijdens het weekend in Utrecht en hoe je je kunt voorbereiden, ook ontmoet je alvast mogelijke mede-deelnemers en gaan we aan de slag met een van de innovatie methodieken. Om je daarnaast goed voor te bereiden op het weekend, bieden we de volgende workshops aan:

Workshop donderdag 5 april:
Workshop ‘Design Thinking’
Hoe kom je van een idee naar een werkend prototype zonder het perspectief van de patiënt uit het oog te verliezen? Design thinking is een methode die zorgt voor focus in het ontwerpteam waardoor de kans op een optimaal resultaat wordt vergroot.

Workshops donderdag 12 april:

Workshop Data science, machine learning & AI: we horen er steeds meer over, maar wat is het precies? Data science, machine learning, AI: we horen er steeds meer over, maar wat is het precies? En hoe pas je het toe? In deze masterclass nemen we alle geheimzinnigheid weg en leggen je met veel voorbeelden uit hoe deze technieken werken.

Workshop “Effectief Brainstormen; hoe haal je het beste uit een brainstorm
“Creativiteit is er voor de happy few”! Veel mensen denken dat dit echt zo is. Een geheimpje, iedereen kan het (leren). Het heeft allemaal te maken met het organiseren van de juiste randvoorwaarden. Brainstormen kan ook snel en hoeft niet per se op een tropisch eiland (helaas). Hoe zorg je voor de juiste setting om te brainstormen? Hoe haal je mensen uit hun normale denkpatroon om anders naar een probleem/vraagstuk te kijken? Dit zijn de vragen waar we in deze workshop aandacht aan besteden.

Kijk voor meer informatie op:

https://dutchhackinghealth.nl/utrecht/meet-up-hacking-health-utrecht/

Deelname = gratis!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Universitair Medisch Centrum Utrecht

100 Heidelberglaan

3584 CX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen