Gratis

Meetup Hacking Health Valley - Nijmegen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Radboudumc

10 Geert Grooteplein Zuid

6525 GA Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hacking Health Valley in Nijmegen, is een #patientsincluded event waar technologie, ontwerp, ondernemerschap, gezondheidszorg en patiënten tijdens één weekend samenkomen. Het wordt gehouden in het weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 april 2018. Hacking Health streeft naar de omzetting van de gezondheidszorg door teams te verbinden, die meestal nauwelijks samenwerken, die op zoek zijn naar human-centric oplossingen voor frontlinie gezondheidszorg problemen.

Gedurende het weekend krijgen de deelnemers de gelegenheid om hun ideeën en problemen op het podium te plaatsen.Daarna vormen zij teams bestaande uit gezondheidswerkers, patiënten, programmeurs, ontwerpers en ondernemers om een ​​oplossing te vinden in twee en een halve dag. Aan het einde van het weekend geven de teams een presentatie van de resultaten en worden de winnaars geselecteerd door een multidisciplinair expert panel.

Hacking Health Valley is onderdeel van Dutch Hacking Health, in het zelfde weekend worden meerdere hackathons georganiseerd in Nederland.

Tijdens de Meetup in het Radboudumc vertellen we je meer over wat je kunt verwachten tijdens het weekend in NIjmegen en hoe je je kunt voorbereiden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Radboudumc

10 Geert Grooteplein Zuid

6525 GA Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen