Gratis

[Meetup] Tuinbouw van de toekomst - IoT data in de praktijk

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

IoT Academy

Scheepsbouwweg 8

3089JW Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Over de IoT Academy meetup
De IoT Academy organiseert iedere maand een meetup waarin een aantal experts inzicht geven over actuele onderwerpen die spelen rondom Internet of Things.

Thema van september: IoT data in de tuinbouw

Nederland behoort tot de absolute wereldtop binnen de tuinbouw. We produceren samen meer en betere groente, fruit en bloemen dan buitenlandse collega’s. Terwijl we daarvoor minder water, energie en ruimte gebruiken.

Het slim sturen van het klimaat binnen de kas is hiervoor essentieel. Het cloud-platform letsgrow.com (onderdeel van IoT Academy-partner Batenburg Techniek) haalt al meer dan 15 jaar informatie uit teelt- en meteo-data. Door gebruik te maken van de ontwikkelde modellen, telen tuinders nu al slimmer. En doordat het aantal sensoren in en rond de kas stijgt van 10-tallen naar 100-tallen, wordt het in de toekomst nóg slimmer!

Aan het woord is deze middag:
Peter Hendriks, hoofd development bij Letsgrow, hij laat ons tijdens de maandelijkse IoT Academy meetup zien hoe je data omzet in bruikbare informatie én hoe de tuinbouw van de toekomst eruit ziet. Maar met zoveel gevoelige informatie wil je natuurlijk ook dat alles goed beveiligd is. Hoe ziet dat in de praktijk er uit bij telers?

Waar:
De meetup van september wordt gehouden bij IoT Academy HQ in Rotterdam (Scheepsbouwweg 8, 3089JW Rotterdam).

Wanneer?
Donderdag 28 september 2017
17:00 - 19:00

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

IoT Academy

Scheepsbouwweg 8

3089JW Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen