Meetup#21 | Triodos x Aardpeer x JKB

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kraaybeekerhof

Diederichslaan 25

3971PA Driebergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Samen voor gezonde grond! Op donderdag 16 september gaan we met alle initiatiefnemers van Aardpeer in gesprek op landgoed Kraaybeekerhof

Over dit evenement

Obligaties en landbouw, kunnen die samengaan? Zeker! Dat bewijst Aardpeer, een nieuw initiatief opgezet door Stichting BD Grondbeheer, Stichting Herenboeren NL, Stichting Wij.land en Triodos Regenerative Money Centre. Met als doel om de Nederlandse landbouwtransitie te versnellen en zoveel mogelijk boeren en nieuwe voedsel initiatieven de kans te geven om de bodem op natuurlijke wijze te bewerken en de biodiversiteit te behouden. Klinkt goed toch? Daarom staat onze volgende meetup volledig in het teken van dit mooie initiatief.

We gaan ervoor om donderdagavond 16 september bij elkaar te komen op landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Waar we meer horen over Aardpeer, alle initiatiefnemers waaronder Triodos en aan de slag gaan met een door hun voorgelegde case. Daarbij zorgen we als vanouds voor een avondmaaltijd en uiteraard een borrel!

De prijs van een ticket is 5,- euro inclusief een borrel en een avondmaaltijd. Mocht het evenement vanwege de coronaregels toch niet door kunnen gaan, dan verplaatsen we het event en blijft je ticket geldig of krijg je je geld terug.

In het kort:

Wanneer: donderdag 16 september. Vanaf 18:00 staan de deuren open, om 19:00 begint het programma tot 21:00 (inclusief borrel en maaltijd).

Waar: Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen (ongeveer 8 minuten fietsen vanaf station Driebergen-Zeist of 20 minuten lopen vanaf hetzelfde station).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kraaybeekerhof

Diederichslaan 25

3971PA Driebergen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Jonge Krachtenbundelaars

Organisator van Meetup#21 | Triodos x Aardpeer x JKBJonge Krachtenbundelaars is een netwerk van jonge werknemers van organisaties die de realisatie van de SDG's aanjagen. Dit zijn zowel non-profits als commerciële partijen en zowel publieke als private partijen. Samenwerking is essentieel voor de realisatie van de SDG's, daarom hebben we onszelf als doel gesteld om in vijf jaar tijd vijftig effectieve samenwerkingen vorm te geven waarin we onze krachten bundelen voor de doelen. 

Dit geven we vorm tijdens inhoudelijke netwerkborrels die we eens in de twee maanden organiseren. Verdieping EN netwerken. Verbreden EN concrete plannen maken. Kijk voor meer informatie op onze website.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen