Gratis

Meerdere data

Melancholia | artist talk door Marta en Slava bij PontArte

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PontArte Maastricht

29 Kapoenstraat

6211 KV Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Artist talk bij de tentoonstelling Melancholia van Marta en Slava bij PontArte.

Over dit evenement

Melancholia is te zien van 14 oktober tot en met 30 oktober bij PontArte in Maastricht. De kunstenaars hebben 12 werken verzameld die tezamen de tentoonstelling Melancholia vormen. Werken op papier, op doek en een beeld nodigen allemaal uit om te kijken en te onderzoeken.

In hun museale projecten werken ze gezamenlijk. In deze kleine tentoonstelling is het werk van Marta en Slava afzonderlijk te zien.

Het grote doek waarbij een persoon op een stoel “hangt” is gemaakt door Marta, de 4 oningelijste aquarellen zijn van de hand van Slava.

Bij de tentoonstelling, die voorlopig de laatste is in een serie van wissel tentoonstellingen onder de naam van Art Carousel, worden er 2 artist talks georganiseerd. Op zaterdag 16 oktober om 11.30 uur en op vrijdag 29 oktober om 16.00 uur lichten de kunstenaars hun werk toe. U kunt zich hiervoor opgeven via de link op onze website of facebook pagina. Aangezien dit een evenement is, gelden de corona regels en heeft u een vaccinatie of testbewijs nodig. Dit is niet nodig als u de tentoonstelling gewoon wilt bezoeken in de galerie.

Delen met vrienden

Locatie

PontArte Maastricht

29 Kapoenstraat

6211 KV Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator PontArte

Organisator van Melancholia | artist talk door Marta en Slava bij PontArte

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen