Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Melyoon Dinner / Iftar 2018

Bridgizz

Donderdag 7 juni 2018 van 19:00 tot 23:30 (CEST)

Melyoon Dinner / Iftar 2018

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
RSVP: Melyoonair
Let op: Als je een extra ticket voor je introducé wil reserveren, dan dien je zijn/haar naam in te vullen. Dus meerdere tickets op één naam zijn dus niet geldig. Dus je dient alle namen in te vullen. Dubbele namen worden verwijderd.
7 jun. 2018 Gratis  

Deel Melyoon Dinner / Iftar 2018

Evenementdetails

Beste Melyoonair,

Graag willen wij u uitnodigen voor de derde editie van het “Melyoon” event dat gehouden wordt op op 7 juni 2018 in de Rhone in Amsterdam.

Het Melyoon event wordt georganiseerd door de volgende partijen: Ondernemersvereniging Westpoort, Ondernemersvereniging Biz Nieuw West, Bridgizz, Rhone Events en Congrescenter, Seriefoglu Cafe en ZZP Mokum. 

Melyoon Focust zich op een divers Nederland en voorziet deze doelgroep van zowel inhoud als actiewoord “divers” benadert Melyoon vanuit de breedste zin van het woord. Melyoon is voor iedereen die hunkert naar een positieve insteek, toegankelijke manier van informatievoorziening, en gestimuleerd en geïnspireerd wil worden om te groeien in zijn eigen leven en daarmee in de maatschappij. Melyoon gelooft dat de maatschappij alleen ten positieve kan groeien als verhalen van binnenuit worden benaderd. Melyoonbevat een prettige mix van ondernemers, creatievelingen, change agents (need-t-meet), nieuws en achtergronden (need-to-know) en verdieping en ontspanning (nice-to-know).

Diverse organisaties (zowel de Non-profit als het bedrijfsleven) ondersteunen dit initiatief. Daarom wordt deze avond georganiseerd om alle onze netwerken bij elkaar te brengen, verbindingen te leggen en nieuwe vormen van verbindingen tot stand te brengen. Daarnaast worden er diverse lectures gegeven, debat, optredens en een netwerkborrel. 

Deze Melyoon-bijeenkomst heeft als thema “ Ondernemerschap, gemeenschap, inspiratie en verbinding”, en staat in het teken van verbindingen leggen tussen het bedrijsleven en de maatschappij.

Wij willen hierbij een bijdrage leveren aan het duurzaam versterken en ondersteunen van deze verbindingen. 
Kortom: een start van nieuwe initiatieven, nieuwe krachten en nieuwe verbindingen! Iedereen is WELKOM. 

Voor actuele informatie over dit evenement of voor andere informatie kunt u ons volgen via onze facebook pagina raadplegen: www.facebook.com/melyoon1

Aanmelding via hier (eventbrite) is VERPLICHT. Er zijn maar beperkt aantal plaatsen ivm de iftar. Op = Op. 
Alle namen (van introducees of van een groep) dienen ingevuld te worden. 

Hopelijk mogen wij velen van u begroeten op 7 juni! We kijken uit naar uw komst. 


Melyoon vriendelijke groet,

Namens de initiatiefnemers en organisatie
Bridgizz, Ondernemersvereniging Westpoort, Ondernemersvereniging Biz Nieuw West, Rhone Events en Congrescenter, Seriefoglu Cafe, Bilal Chicken en ZZP Mokum en nog veel meer Melyoon vrienden..

Heb je vragen over Melyoon Dinner / Iftar 2018? Neem contact op met Bridgizz

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


De Rhone Events and Congrescenter
Rhoneweg 12-14
1043 AH Amsterdam
Nederland

Donderdag 7 juni 2018 van 19:00 tot 23:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Bridgizz

Bridgizz is a specialist communications agency with unique competencies in delivering communications projects and marketing campaigns for companies in- and outside the MENA region (Middle East and North Africa), with a focus on Morocco and the GCC region.

Bridgizz offers the following services:
- Strategic management Consulting
- Communication & Marketing
- Design & Digital Media 
- Intercultural Management & Diversity
- Event Management 

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.