Gratis

Mentor Talks 2020 "The bubble edition"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online inspiratie, offline networking

Over dit evenement

✨ GLOEDNIEUW CORONA-PROOF CONCEPT ✨

Mentor Talks 2.0, The Bubble Edition, vindt woensdag 16 september plaats vanaf 18u00. Het wordt gegarandeerd een inspirerende avond met internationale sprekers en een unieke mogelijkheid om te netwerken. Bovendien is het event helemaal gratis!

Scroll snel verder en ontdek er alles over.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Mentor Talks zal dit jaar digitaal doorgaan maar mét oog voor netwerking dankzij ons vernieuwende “bubbel-concept” waarbij we doorheen Vlaanderen diverse bubbels zullen creëren met telkens 10 ondernemers waarmee je samen, in real-life, de sprekers digitaal kunt volgen en tussendoor de ruimte krijgt om op een unieke manier te netwerken met de ondernemers in jouw bubbel.

Een aantal van onze mentoren en wijzelf (uiteraard!) zullen onze kantoren openstellen en een bubbel hosten waarin we jou graag verwelkomen!

Het is echter ook mogelijk om het event uitsluitend online te volgen en ervoor te kiezen om niet bij een fysieke bubbel aan te sluiten. Al mis je dan wel de aangeboden food & drinks en de mogelijkheid tot networking.

➡️ Klik hier om de locaties van de verschillende bubbels te zien ⬅️

PROGRAMMA

De Mentor Talks zullen doorgaan op woensdag 16 september met ontvangst in de bubbels vanaf 18u00. De start van het digitaal programma is voorzien om 19u00. Op het programma: een aantal zeer sterke internationale ondernemers die hun verhaal komen brengen met onder andere serial entrepreneur Thierry Bouffioux van (BE), Aurelien de Meaux van Cheerz.com (FR), Luc de en Susanne Birgersdotter (SWE).

18u00 – Ontvangst in de verschillende bubbels

18u0 – Ontvangst op het online platform voor de start van Mentor Talks

19u00 – Thierry Bouffioux / serial entrepreneur & investor (NL)

19u25 – Aurelien de Meaux / Cheerz.com (FR)

19u50 – Pauze (tijd om even iets te eten en te drinken)

20u20 – Luc De Clerck / Avantida, Cinvio (BE)

20u40 – Susanne Birgersdotter / World Women Network , SBDM (SWE)

-Nominated as the most powerful female founder of the year 2017, 2018, 2019.

-Nominated the most powerful female business leader 2019.

-Nominated, Women of the decade in entrepreneurship and innovation 2019/ Women economic forum

21u30 – Einde programma en netwerking in de bubbels

Dat dit een uniek event wordt dat je niet wilt missen, staat vast. De toegang is beperkt dus boek alvast je plaatsje door rechts boven op registreer te klikken. Zo kan je (indien gewenst) inschrijven bij een bubbel en krijg je toegang tot de gegevens om in te loggen voor dit event.

Opgelet: We bieden deelname aan dit event gratis aan. Bij annulatie minder dan 48 uur voor het event zijn we genoodzaakt om een een ‘no show’ fee van 75 euro (excl. BTW) aan te rekenen. Uiteraard kan je je laten vervangen door een andere persoon van je bedrijf.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen