Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Meraki Inspiratieavond #11 - De Mindsetpsycholoog

Meraki Business Boutique

Donderdag 19 maart 2020 van 19:30 tot 22:30 (CET)

Meraki Inspiratieavond #11 - De Mindsetpsycholoog

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Regulier 10 Tickets 19 mrt. 2020 € 27,00 € 0,00 € 5,67

Deel Meraki Inspiratieavond #11 - De Mindsetpsycholoog

Evenementdetails

Iedere maand inspireert Meraki Business Boutique jou middels een interactieve lezing verzorgd door een ondernemer uit Arnhem of omgeving. Tijdens de elfde Meraki Inspiratieavond is het de beurt aan De Mindsetpsycholoog Nicole Engels.

 

Je gedachten als superpower om jouw next level doelen te realiseren

 

Herken jij ook dat:

  • Je grootse plannen en ideeën hebt voor jezelf en jouw bedrijf, maar op het moment suprême dat je grote keuzes wilt maken neemt je mind het nog te vaak over met haar “ja-maren”;
  • Je switcht vaak van totale passie naar frustratie en dan weer terug;
  • Jij hebt voldoende aan persoonlijke ontwikkeling gedaan om te weten dat de antwoorden in jezelf zitten. Maar waarom schiet je dan toch zo vaak weer terug in je patronen waardoor alles grotendeels blijft zoals het is?;
  • Je vindt dat jij nog te vaak kiest voor het bewaren van de harmonie, je behoefte aan zekerheid of jouw loyaliteit aan de mensen in jouw leven in plaats van gaan voor wat jij wilt;
  • Mensen vaak tegen je zeggen dat je minder streng voor jezelf mag zijn. Dat het allemaal wel wat lichter mag. Je gelooft in een positieve mindset, je weet dat dit helpt. Vaak moet je veel van jezelf en je bent niet zo snel tevreden met wat je doet of het resultaat dat je neerzet.

 

 Kom erachter:

  • Hoe je mind werkt. Zodat je vanuit dit begrip effectievere keuzes kunt maken om meer geluk en succes te creëren voor jezelf en je bedrijf;
  • Wat je anders kunt doen zodat jij wél jouw gewenste resultaten gaat behalen. Vaak denk je al wel dat je weet wat je anders moet doen om je doelen te realiseren, maar zolang je zegt dat je het weet maar nog niet consistent uitvoert in de praktijk dan weet je dus nog niets. ‘Weten maar het niet doen is echt een veredelde vorm van niet weten in mijn ogen.
  • Hoe jij jezelf het nieuwe verhaal kunt gaan vertellen wat jou gaat helpen je doelen en dromen sneller te realiseren.

 

Naast een inspirerende lezing is er ook de mogelijkheid tot Q&A waarin jij jouw persoonlijke vragen kunt stellen.

 

Nicole Engels is psycholoog en ondernemer met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van Talent Development binnen het bedrijfsleven. Daarnaast heeft zij een grote passie voor het samenwerken met de universele wet van de aantrekking. In haar bedrijf “De Mindsetpsycholoog” combineert zij de unieke mix van haar wetenschappelijke & psychologische achtergrond, haar jarenlange ervaring als gedragstrainer & coach in het bedrijfsleven, plus haar ervaringen op gebied van doelen realiseren door samen te werken met de universele wetten. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij over een uitgebreide toolkit beschikt waarmee ze jou kan helpen begrijpen hoe je mind werkt en hoe jij jouw mindset kunt veranderen zodat jij zowel je persoonlijke als je zakelijke doelen kunt realiseren.

 

Meer weten over Nicole en haar bedrijf De Mindsetpsycholoog:

https://www.demindsetpsycholoog.nl

https://www.linkedin.com/in/nicoleengels

https://www.instagram.com/demindsetpsycholoog

 

Programma:

19:30 - 20:00 uur Inloop met een hapje & drankje
20:00 - 20:15 uur Korte voorstelronde
20:15 - 21:15 uur Lezing en Q&A door Nicole
21:15 - 22:30 uur Borrelen & napraten

Heb je vragen over Meraki Inspiratieavond #11 - De Mindsetpsycholoog? Neem contact op met Meraki Business Boutique

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Meraki Business Boutique
Klarendalseweg 71
6822 GB Arnhem
Nederland

Donderdag 19 maart 2020 van 19:30 tot 22:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Meraki Business Boutique

Meraki: "To do something with soul, creativity, or love; to put something of yourself into your work."

Welkom bij Meraki Business Boutique; een inspiratielocatie voor ondernemers uit Arnhem en omstreken, waar zij kunnen werken, netwerken en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Je kunt er vergaderingen, workshops, fotoshoots, videoshoots of zakelijke events organiseren of één van de door mij georganiseerde events bijwonen.

Dit alles gebeurt in een relaxte en creatieve omgeving omdat ik geloof dat op die manier de beste ideeën en echte aha-momenten ontstaan.

Kom langs & beleef de Meraki ervaring!

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.