Gratis

MERK-Waardige Woorden 6 december 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Art Center

23 Donauweg

1043 AJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vraag jij jezelf weleens af… waarom kunnen sommige concurrenten meer geld vragen terwijl ze niet eens de beste kwaliteit leveren? Waarom gaan zij er met de buit vandoor, terwijl jij veel meer waarde had kunnen leveren?

Omdat zij één ding snappen: het gaat om veel meer dan het product alleen. Het gaat om het verhaal, hoe je jezelf positioneert. Je ‘brand’ is de ziel van je onderneming. En ja, een merk bouwen is ook voor jou weggelegd.

MARKETING ANNO 2019 LASTIG?

Marketing is flink veranderd de afgelopen jaren. En als eenmanszaak kan het zijn dat je niet zo goed weet hoe je dat nu aanpakt. Je hebt een website, een logo. En iedereen roept dat social media het antwoord is. Maar werkt dat ook voor jou? En hoe ga je dan in vredesnaam beginnen? Hoe val je op? Kan dat nog wel in deze overvolle markt? Wie zit er nou op jou te wachten?WAAROM EEN MERK, IS MIJN KENNIS NIET GENOEG?

Zo goed als je bent in je vak, het is niet genoeg om ook te slagen met je bedrijf. Daar zijn andere vaardigheden voor nodig. Zoals je merk bouwen. Je bent namelijk niet de enige die doet wat jij doet. Je hebt concurrenten. Dus je zal het verhaal eromheen moeten vertellen, zodat de juiste klanten AAN gaan. Maar hoe doe je dat?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Art Center

23 Donauweg

1043 AJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen