€ 157,75

Merkbelofte – Wat beloof je als organisatie?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Cammingha

Camminghalaan 34/36

3981 GH BUNNIK

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een gave kennissessie op 2 november over merkbeloftes en hoe leads vanzelf binnen vliegen zonder koude acquisitie.

Merkgedreven organisaties zijn bewezen succesvoller
Het is belangrijk om te constateren dat steeds meer onderzoeken aantonen dat zogeheten merkgedreven organisaties succesvoller en daarmee winstgevender zijn dan organisaties die het merk slechts als een communicatievehikel zien. Ongeacht grootte, markt en domein.

Het dwingt organisaties om bij merkontwikkeling nadrukkelijker na te denken over wat in essentie hun rol is in de relatie met hun stakeholders. Hoe wil je als organisatie meerwaarde bieden voor je klanten, leveranciers en eigen medewerkers? Belangrijk daarbij is dat de organisatie wel in staat is om die rol te kunnen vervullen, want helemaal nu met al die social media ontkom je er als merk niet meer aan om ook echt waar te maken wat je belooft.

Succesvol als CoolBlue en Tony Chocolonely
Wil je met jouw bedrijf(s onderdeel) of organisatie net zo succesvol worden als Tony Chocolonely of CoolBlue? Wil je weten wat hun geheim is en wat het stappenplan is?

Kom dan naar deze inspirerende kennissessie.

Graag ontvangen we jou in het chique kasteel Cammingha in Bunnik op 2 november van 17.00 – 21.00. Deze sessie kost 125 euro, exclusief btw. Heerlijke hapjes en drankjes zijn inbegrepen.

Neem je een collega, vriend of familielid mee, dan krijg je 25% van jouw ticket retour.

Deze kennissessie wordt inhoudelijk verzorgd door Natalie Anceaux, marketing strateeg van Anceaux Marketing. Marketingbureau, die brand – en campagnemanagement verzorgt voor bedrijven als International Criminal Court, Shell, BAM International en FunX.

De sessie is met name interessant voor marketingmanagers, salesmanagers, afdelingsmanagers, marketeers, en (commercieel) directeuren.

Zien we je daar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Cammingha

Camminghalaan 34/36

3981 GH BUNNIK

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen