€ 213,87

Message In A Bottle - Creative Writing [DUTCH]

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vocal Arts Academy

32D Rijksstraatweg

3545 NA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ontdek je talent om meeslepend te schrijven, en stimuleer je creativiteit met unieke oefeningen vanuit het perspectief van een artiest.

Over dit evenement

Message In A Bottle [DUTCH]

"I hope that someone gets my message in a bottle" - The Police

Over deze workshop

Maximum aantal deelnemers: 10

Je weet wel wat je wilt zeggen. Ongeveer. De boodschap is duidelijk - nou ja, aan de grammatica ligt het in ieder geval niet. Je weet wel wat ik bedoel, toch? Hoe dan ook, het wordt hartstikke leuk. Je zult het wel zien (je moet er wel bij zijn). Schrijf je maar gewoon in. Ok?

Waarschijnlijk besef je dat dit niet de manier is hoe je je geschreven teksten over wilt brengen. Tijdens deze workshop waken we over je schrijfstijl, en laten we zien hoe je creatief schrijven kunt benaderen vanuit een nieuwe invalshoek. Dit alles met behulp van muzikale voorbeelden, uitdagende oefeningen en een frisse blik op wat creatief schrijven te bieden heeft.

Wat leer je:

  • Schrijven met impact
  • De kracht van de verbeelding
  • De raakvlak van songs en verhalen
  • Train je creativiteit
  • Oefeningen die je inspiratie prikkelen
  • Blijf weg van De Wegdommelende Lezer

Inclusief:

  • Schrijfmateriaal
  • Een samenvatting van de workshop-inhoud
  • Koffie en thee

Wat we doen:

Ons doel is om goede sprekers om te toveren in geweldige sprekers. Of het nu een elevator pitch, een vergadering, een keynote toespraak of andere vorm van spreken in het openbaar is, wij geloven niet in één standaard recept om de luisteraar omver te blazen. Zoals de beleving van een lied onlosmakelijk verbonden is met degene die het uitvoert, is het geven van een presentatie altijd verwikkeld met je persoonlijke identiteit. Met jaren ervaring als uitvoerend artiest weten wij precies wat er nodig is om de volledige aandacht van je publiek te trekken én te houden. Vanuit een artistiek perspectief bieden wij unieke manieren aan om je verhaal over te brengen, buiten de kaders van de standaard public speaking methodes. Wij zorgen ervoor dat je speech niet alleen wordt gehoord, maar ook wordt onthouden.

Wie zijn The Pitchshifters?

We leerden elkaar kennen in 2018, allebei in de afrondende fase van de masteropleiding Muziek en Technologie: Compositie & Performance aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht). Al snel vonden we elkaar in onze fascinatie voor de kunst van het overbrengen van verhalen, en ontdekten we dat we onszelf op dezelfde bevlogen wijze uitdagen met wilde ideeën en nieuwe invalshoeken. We sloegen de handen ineen en richtten The Pitchshifters op: een bedrijf dat onze kracht en passie niet alleen combineert, maar ook deelt met iedereen die graag met ons de diepte induikt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vocal Arts Academy

32D Rijksstraatweg

3545 NA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen