Gratis

Met bloeiende bloesems speed-wandelen in het Amsterdamse Bos

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

1182 DA

Amsterdamse Bos

1182 DA Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
MeerBusiness Amsterdam organiseert in samenwerking met Future Facts een VIP-Lente-Buiten-Contact!

Over dit evenement

MET NETWERK-VITAMEN EN LENTE STAPPEN IN DE WERELD VAN HET BLOEIENDE AMSTERDAMSE BOS.

Prachtige vergezichten, aangenaam gezelschap om te netwerken, sportief en gezond voor lichaam en geest. Dit is even een samenvatting van de speeddate-wandeling van het gezamenlijke evenement met Future Facts op 3 juni in het Amsterdamse Bos.

Om te achterhalen wat we onze deelnemers aan zou doen, hebben we natuurlijk de tocht al gelopen. Wat een pracht. "Het lijkt wel Drenthe" zei mijn gezelschap regelmatig onder de indruk. Ook als je al vaker in het Amsterdamse Bos bent geweest zie je gedurende deze tocht weer nieuwe invalshoeken.

Zoals je Future Facts al kent zullen wij je op vernieuwende plekken van de nodige innovatieve updates op de hoogte stellen. De sprekers die we daarvoor op het oog hebben zijn:

We hebben VIP-groepen samengesteld van 4 personen. Er gaan twee VIP-groepen per tijdslot weg, dus kunnen we onderweg lekker netwerken.

Iedereen die zich hiervoor aanmeld, dient een aantal vragen te beantwoorden. Op basis van deze vragen wordt er door MeerBusiness matches gemaakt (indien mogelijk). Deze zogenaamde VIP-matches zorgen voor een leuk en interessant uitgangspunt.

We zien je graag op 3 juni tussen 15.00-17.00 uur!

Namens het organiserende team,

Future Facts, Alfred den Besten

en

MeerBusiness Amsterdam,Ursula van Zantvliet Rozemeijer

P.S. Parkeren is bij Grandcafe de Bosbaan. De eerste drie uren zijn kosteloos.

Over Future Facts

Future Facts haalt de verborgen waarde uit je data. Wij doen niets liever dan onze klanten helpen en verrassen met het bedenken, realiseren én implementeren van Analytics-oplossingen. Wij laten je zien dat je, vanuit een bedrijfskundige insteek, écht meerwaarde kunt creëren.

Over MeerBusiness Amsterdam

MeerBusiness Amsterdam is een zakelijk communicatie platform voor ondernemende mensen en organisaties. Het platform helpt haar leden en partners bij het behalen van betere resultaten in een wereld en maatschappij die radicaal aan het veranderen is. Op een effectieve en actiegerichte wijze maken we samen het verschil. Dit doen wij door doelbewust te werken aan onze eigen ontwikkeling en toekomst en door concreet en meetbaar bij te dragen aan een betere samenleving.

 


		Afbeelding van Met bloeiende bloesems speed-wandelen in het Amsterdamse Bos

		Afbeelding van Met bloeiende bloesems speed-wandelen in het Amsterdamse Bos
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

1182 DA

Amsterdamse Bos

1182 DA Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen