Gratis

Met MeerBusiness Hospitality naar Topchef Kranenborg bij Sligro

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sligro Amsterdam

39 Van der Madeweg

1099 BS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdag 3 november vindt een ontbijt plaats van het Hospitality Platform van MeerBusiness Amsterdam. De bijeenkomst duurt van 9:30 uur tot 11:15 uur en de locatie is Sligro.

Het Hospitality platform binnen MeerBusiness Amsterdam vormt een collectief waar zich steeds meer Hospitalitypartners, in de breedste zin des woords, bij aansluiten. Het doel van het platform is om met elkaar bij te dragen aan het welzijn van de bezoekers aan de stad en eenieder die in de Hospitalitybranche werkzaam is.

Elke vier maanden zal Meerbusiness Amsterdam Hospitality netwerkbijeenkomsten organiseren om professionals bij elkaar te brengen en actuele onderwerpen bespreekbaar te maken. Het doel is om samen problemen inzichtelijk te maken, aan te geven waar zich knelpunten bevinden en deze mogelijk op te lossen. Complexe onderwerpen worden niet geschuwd.

MeerBusiness Hospitality wil een klankbord zijn voor de doeners in onze stad, zoals de hotellerie, maar ook detaillisten, politiemanagers, veiligheidsbedrijven en vertegenwoordigers uit de reisbranche. Samenwerking betekent mogelijkheden zien en benutten.


P.S. Alleen toegankelijk voor Members MeerBusiness Amsterdam en deelnemers die zich ter plekke inschrijven als member!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sligro Amsterdam

39 Van der Madeweg

1099 BS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen