€ 82,99 – € 95,58

Met zelfvertrouwen gesprekken voeren - analyseer je eigen gesprekstechnieke...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vind je het moeilijk om over je tarieven te onderhandelen? Om een lastig gesprek aan te knopen met je baas, of om zelfverzekerd over te komen tijdens een belangrijke vergadering? Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt, met zelfvertrouwen gesprekken voeren is van belang. Tijdens deze workshop analyseren we jouw eigen gesprekstechnieken en leer je hoe je deze nog beter kunt inzetten.

Door middel van een persoonlijke gespreksanalyse krijg je inzicht in je eigen gesprekstechnieken zoals pauzes, volume en intonatie én ontvang je tips over hoe je deze en andere technieken beter in kunt zetten. Het kan confronterend zijn om je eigen gesprekstechnieken onder de loep te nemen. Daarom werken we in een kleine, veilige groep. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met meer zelfvertrouwen in je eigen gesprekstechnieken en voer je zelfverzekerder gesprekken.

Let op: uiterlijk twee weken voor de workshop mail je een audio-opname van een echt gesprek naar sanne@gespreksadvies.nl. Als je onzeker bent in zakelijke gesprekken, is een opname van een zakelijk gesprek natuurlijk perfect. Lukt dit niet, is een gesprek tussen jou en je man/vriendin/vrouw/noem maar op ook een goede basis om je gesprekstechnieken te analyseren. Ik maak een transcript van een deel van de opname. Met dat transcript gaan we aan de slag. Zorg ervoor dat je minstens een kwartier audio naar mij opstuurt. Vraag uiteraard toestemming aan je gesprekspartner of je het gesprek mag opnemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen