Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In 45 min. worden bijgepraat over hoe met woningautomatisering en monitoring de energierekening gemanaged worden? Volg dan het webinar.

Over dit evenement

In 45 min. worden bijgepraat over hoe met woningautomatisering en monitoring de energierekening gemanaged worden ?

Volg dan het lunchwebinar van Uptempo! op 6 september 2021 13:00u.

Het voorkomen van verspilling leidt tot tientallen procenten besparing. Dankzij monitoring gaat dat gemakkelijk en deels vanzelf. Als woningcorporatie heb je niet het financiële voordeel, maar wel een tevreden huurder. Bovendien blijft je vastgoed in conditie! Met O-Nexus, iUngo en Smart Twin nemen we de mogelijkheden door. Zoals altijd op de eerste maandag van de maand.

Weten wat er allemaal bij komt kijken? Of heb je vragen of ideeën Neem deel aan het lunchwebinar van Uptempo op maandag 6 september13:00 uur en 13:45.

Graag tot dan!

Maandag 6 september 2021| 13:00-13:45 uur

Online via Zoom

U ontvangt na inschrijving (na enkele dagen) een webinar link en instructies. Indien toch nog vragen? Graag een bericht naar peter@tki-urbanenergy.nl

Meer informatie: http://uptempo.lunchwebinars.nl/


		Afbeelding van Meten is weten!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Uptempo!: de energietransitie versnellen door innovation intelligence.

Gesteund door het ministerie van BZK, lanceren TKI Urban Energy en TKI CLICKNL het nieuwe programma Uptempo!. Het doel van Uptempo! is versnelling van de energietransitie in de gebouwde omgeving door ontwikkelde oplossingen in de Urban Energy innovatieprogramma’s te verbinden aan vragende partijen als gemeentes, woningcorporaties, gebouweigenaren en particuliere woningeigenaren. Dit moet leiden tot een situatie rond 2025 waarin er goed werkende, betaalbare en gedragen klimaatneutrale energiesystemen beschikbaar zijn voor vrijwel alle situaties in de gebouwde omgeving.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen