€ 23,24 – € 27,90

Metz - 20 Years Anniversary

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Doelen

50 Schouwburgplein

3012 CL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

20 maal hoera voor Metz! 20 jaar? Jazeker... en met deze mijlpaal scharen we ons in het illustere rijtje van een van de meest succesvolle en langstlopende concepten van Nederland. Om dit kei maar ook echt keihard te vieren hebben we gekozen voor een nieuwe locatie die we speciaal voor jullie gevonden hebben... De Doelen in Rotterdam!

DE DOELEN
Een van de meest felbegeerde congres -en concertzalen van Nederland, is op zaterdag 30 maart van 22:00 tot 04:00 uur van ons. Metz'n allen op deze unieke wijze het 20 (!) jarig bestaan vieren, dat moet wel een knaller worden. Met 2 area's zal Metz deze legendarische venue omtoveren tot een avond vol met kwaliteit, intimiteit en een van de beste Metz edities ooit georganiseerd. Are you ready?

TICKETS
De 'mystery tickets' waren speciaal voor het 20 jarige bestaan ook 20 euro (ex fee) echter zijn deze allemaal al uitverkocht. Metz 20 Years Anniversary leeft, wow! Nu we de locatie bekend hebben gemaakt, zijn we meteen gestart met de fase 2 tickets, deze zijn nu verkrijgbaar via metzevents.nl en kosten 24,50 ex fee.

Line-up maken we binnenkort beetje bij beetje bekend... zijn jullie er klaar voor?

Tot op zaterdag 30 maart in De Doelen, Rotterdam!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Doelen

50 Schouwburgplein

3012 CL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen