€ 23,24 – € 27,90

METZ - 20 Years Anniversary

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Doelen

50 Schouwburgplein

3012 CL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

20 maal hoera voor Metz! 20 jaar? Jazeker... en met deze mijlpaal schaart 'The Real House Event' zich in het illustere rijtje van een van de meest succesvolle en langstlopende concepten van Nederland. Om dit kei maar ook echt keihard te vieren hebben we gekozen voor een nieuwe locatie die we speciaal voor jullie gevonden hebben... De Doelen in Rotterdam!

DE DOELEN
Een van de meest felbegeerde congres -en concertzalen van Nederland is op zaterdag 30 maart van 22:00 tot 04:00 uur van ons. Metz'n allen op deze unieke wijze het 20 (!) jarig bestaan vieren, dat gaat uiteraard regelrecht een knallen worden. Met 2 area's zal Metz deze legendarische venue omtoveren tot een avond vol met kwaliteit, intimiteit en een van de beste Metz edities ooit georganiseerd. Are you ready?

2 AREA'S
Opnieuw zal Metz zich deze avond bewijzen met een ijzersterke organisatie achter zich. De Doelen worden aangepakt zoals alleen wij dat kunnen en dus zullen er 2 area's pronken aan het Schouwburgplein.

LINE-UP
Internationale en nationale helden van toen, nu en de toekomst passeren de revue tijdens een van de grootste en dikste feesten van het jaar 2019, nu al! DJ RAE (UK) Benny Rodrigues, Tough Love (UK) Roog, La Fuente, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Franco Rolini, Quinten de Rozario, Illfort Grantz, MC Roga en MC Patrick Brown pronken aan de lijst der lijsten... uniek!

VVK IN VOLLE GANG!
De 'mystery tickets' waren speciaal voor het 20 jarige bestaan ook 20 euro (ex fee) echter waren deze al vrij snel sinds de start in januari uitverkocht. Metz 20 Years Anniversary leeft, wow! Nu we de locatie bekend hebben gemaakt, zijn we meteen gestart met de fase 2 tickets, deze zijn nu verkrijgbaar via metzevents.nl en kosten 24,50 ex fee.

PARKEREN
Handig en recht voor de deur; wij adviseren de parkeergarage onder het Schouwburgplein.

Tot op zaterdag 30 maart in De Doelen, Rotterdam!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Doelen

50 Schouwburgplein

3012 CL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen