€ 15,46 – € 20,65

METZ at Het Regeringsgebouw

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Regeringsgebouw

Lange Poten 10

2511 CL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

METZ OP 9 MAART VERHUIST NAAR UNIEKE LOCATIE: HET REGERINGSGEBOUW, DEN HAAG

Op zaterdag 9 maart staat Metz at the Rooftop bij velen in de agenda voor onze editie in Den Haag. Omdat de toiletten van Club Bink in verbouwing zijn en wij helaas niet tot een gewenste oplossing zijn gekomen met de pandeigenaar, hebben we snel geschakeld en een zeer bijzondere, unieke locatie gevonden om het event gewoon door te laten gaan in hartje Den Haag: Het Regeringsgebouw!

HET REGERINGSGEBOUW
In deze zeer bijzondere venue zullen wij zorgen voor de kwaliteit die je van onze locaties en producties gewend bent. Zo zullen er voldoende barren aanwezig zijn, voldoende toiletgroepen, een rookruimte die een schatkamer is en hebben we ruime garderobe plekken gereserveerd. Ook zullen we zelf de hand leggen op het licht -en geluidsplan. De tijden van 21.00 tot 03.00 uur blijven ongewijzigd. Parkeren kan in één van de vele parkeergarages in de omgeving. De dichts bijzijnde zijn Pleingarage en Parking Museumkwartier (Toernooiveld) en deze zijn beide 24 uur geopend. Let wel op dat op 9 maart de Koningstunnel in Den Haag is afgesloten voor verkeer.

ALS ENIGE IN NEDERLAND
Het Regeringsgebouw is uniek en daar zijn we gewoon trots op. Als enige in heel Nederland mag de organisatie van Bink Rooftop en Metz Events hier een evenement hosten, wat dus een zeer bijzondere gelegenheid is voor velen om dit gebouw en gebied van dichtbij te beleven op een zeer aantrekkelijk manier, namelijk met dezelfde heerlijke line-up: Benny Rodrigues, Chris Rox, Jasper Clash, Kim Kaos en MC Patrick Brown.

VOORVERKOOP = GELIMITEERD
De voorverkoop voor ‘at the Rooftop’ was al in volle gang, door de switch naar de nieuwe locatie verwachten wij dat deze keihard op stoom zal raken. We zijn nog steeds gelimiteerd want we hebben maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, ook voor de intimiteit en de kwaliteit van het event.

Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 ex en zijn online te bestellen via www.metzevents.nl

#METZISAFEELING
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Regeringsgebouw

Lange Poten 10

2511 CL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen