€ 15,46 – € 20,65

METZ at the Rooftop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bink Rooftop

36 Binckhorstlaan

2516 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na het eerdere succes op de 5e verdieping van het Bink 36 gebouw, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven...'The Real House Event' is op zaterdag 9 maart 2019 van 22.00 tot 03.00 uur terug 'at the Rooftop'. We hebben het dan natuurlijk over de locatie BINK in Den Haag, leuk!

BINK ROOFTOP
Nog geen 15 km. vanaf Rotterdam en direct naast de snelweg, op de 5e etage van het markante BINK36 gebouw, vlakbij het Haagse centraal station, is recentelijk bar/restaurant/club BINK geopend. Een prachtige venue (met 2 dakterrassen) en een adembenemend panorama uitzicht over de Haagse skyline.
BINK is zowel te voet (vlakbij Den Haag Centraal & HS), als met de fiets en auto makkelijk te bereiken. Parkeren bij de locatie is geheel gratis op het eigen terrein, handig!

BACK TO THE CLUB VIBE
Metz gaat tijdens haar 'rooftop editiies' weer helemaal terug naar het club gevoel. Met een perfecte tijd van 22.00 tot 03.00 uur zodat je van begin tot eind vijf uur lang kunt dansen op heerlijke sets van onze headliners deze avond. Op 9 maart in de dj booth van Metz: Benny Rodrigues! De avond zal opgewarmd worden door ons protege Kim Kaos en is compleet met de trouwe gezichten van Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown.

PRESALE
Alle earlybird tickets voor dit evenement zijn inmiddels 'van de daken gevlogen'. Regular tickets zijn nu online voor maar 17,50 ex fee en kun je online bestellen via metzevents.nl

Let op: vanwege de exclusiviteit en intimiteit van Bink Rooftop kunnen we maar een beperkt aantal kaarten verkopen. Vol is in deze ook echt vol, we kunnen daarna geen uitzonderingen meer maken helaas... een gewaarschuwd mens ;-)

#METZISAFEELING
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bink Rooftop

36 Binckhorstlaan

2516 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen