€ 15,64 – € 20,82

Metz in the City

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CitySense

12 Sint Jacobsstraat

3511 BS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Nieuw: Metz in the City! Vanaf nu zal 'The Real House Event' in diversen steden van Nederland op zoek gaan naar het ultieme en intieme 'club' gevoel. Gewoon leuk voor erbij, omdat de organisatie van mening is dat we dit nog missen. Langere dj sets, meer muzikaliteit, de focus op kwaliteit, intimiteit en vooral een hele gezellige (club) avond, puur gericht op jou en het Metz publiek. Een rijkelijke toevoeging in het assortiment van Metz!

CITYSENSE, UTRECHT
De eerste editie van deze 'nieuwe' weg gaat plaatsvinden op zaterdag 26 januari 2019. Midden in het centrum van Utrecht is een club gevestigd met de naam CitySense in de Sint Jacobsstraat. Een laag plafond, maar toch genoeg ruimte. Eigenlijk is dit een ervaring die je moet meemaken. Subliem geluid, perfect voor Metz en met de auto ook goed bereikbaar. Op twee minuten loopafstand is er 24/7 voldoende parkeergelegenheid in Parkeergarage Paardenveld (navigatie: Kroonstraat 9, Utrecht) Op www.citysense-utrecht.nl kun je informatie vinden over deze unieke plek in de Domstad. Gaaf!

IN THE CITY WITH: ERICK E
Zoals gezegd, zoals gedaan. Muzikaliteit, kwaliteit en intimiteit staan hoog in het vaandel deze nacht en van 21:00 tot 03:00 uur (mooie tijd al zeggen we zelf) en dus trappen we af met Erick E, Chris Rox, Jasper Clash en MC Roga.

LIMITED PRESALE ONLY
Omdat de venue uiterst intiem is, kunnen we ook maar een beperkt aantal kaarten verkopen. Alle earlybird tickets zijn inmiddels uitverkocht, we zijn overgestapt naar de reguliere kaarten en deze kosten 17,50 ex fee. Voor Metz in the City zal vanaf nu altijd gelden: vol = vol! Je kunt de tickets bestellen via onze website www.metzevents.nl

Tot op zaterdag 26 januari, tot 'in the city'!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CitySense

12 Sint Jacobsstraat

3511 BS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen