Metz - Monday Special (Bevrijdingsdag Vrij) - Benny & La Fuente

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Munch

300 Maasboulevard

3011 TX Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wie komt daar weer om de hoek kijken? Juist, ‘the real house event’ is weer terug in de geboortestad en niet zomaar… Na het knallende 21 jarige bestaan in de Doelen is weer behoefte om ‘naar de club’ te gaan… en waar kan dat het beste? Juist, ‘the greatest place on earth’ wordt het ook wel genoemd; wij hebben het over dé hotspot aan de Maas: MUNCH op maandag 4 mei, de avond voor Bevrijdingsdag!

En een heel leuk detail: moest je de afgelopen jaren gewoon werken tijdens bevrijdingsdag, dan ben je dit jaar hoogstwaarschijnlijk vrij, de laatste keer gebeurde dat in 2015 en nu in 2020 weer! Not just a regular Monday...

Met een ultradik geluidssysteem, de nieuwste high-end snufjes qua licht -en geluidstechnieken, special effects en de intieme vibe, is MUNCH bij uitstek dé club voor een ware ‘Metz vibe'. Er is niets aan de Maasboulevard 300 wat niet klopt, iedereen zal het meemaken bij binnenkomst…

Op maandag avond duiken we de nacht in met Benny Rodrigues, La Fuente, Chris Rox, Jasper Clash en de nieuwkomers Shane & Jorge. De avond wordt gehost door MC Patrick Brown en in de benedenzaal hebben we een verrassing voor jullie, namelijk ‘Lucian’s Basement’ voor de lekkerste techhouse… leuk!

Metz begint deze avond om 22.10 uur (ja, echt waar) en de laatste plaat zal pas om 04.00 uur opgezet worden. Earlybird tickets (limited!) voor de snelle beslissers en de die-hard fanbase zijn nu online voor de vriendelijke prijs van 12,50 euro ex fee. Wanneer deze zijn uitverkocht, schieten we door naar de regular tickets, deze kosten dan 17,50 ex feeTot op maandag 4 mei 2020 in MUNCH voor deze fijne extra editie, de volgende dag ben je toch vrij, lekker!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Munch

300 Maasboulevard

3011 TX Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen